Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Десетото юбилейно издание на Рицарския турнир и Бал е само ден след откриването на учебната година - в събота, на 16.09.2017 от 13:00 часа. В Аулата на СУ "Св. Климент Охридски" - "Академията на Всички Науки" ще посрещнем участници и гости от всички възрасти с вълшебната история на турнира, нови предизвикателства и сценични изпълнения.

Желаете ли да преживеете нещо толкова вълнуващо, необичайно и различно, като срещата на децата с академичната среда под формата на празник и откривателство?

Рицарският турнир и Бал събира деца и пораснали да се забавляват с образователни игри, докато измислят истории, пеят и танцуват. В края на деня всеки участник получава посвещение в рицарство, като признание за смелостта, постоянството, креативността, учтивостта, благородството и всички качества, в които от малки вярваме, че ни помагат да пораснем такива, каквито мечтаем!

Благотворителното събитие Рицарски турнир и бал е сътворено в чест на проф. д-р Георги Лозанов, създател на науката Сугестология и методиката за приложение в педагогиката – Сугестология. Събраните средства са в подкрепа на издаването на образователна книжка за четене на малки деца с историята на турнира. Електронната версия ще се разпространява безплатно, а хартиеният тираж - на деца и организации.

Регламента позволява като активни участници да се включат и малки и големи. Предстоят приказни срещи със смели герои, талантливи вълшебници и добротворци.
Повече информация за събитието: https://praznik.pokajimi.com и на телефон: 0897347067

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Цар Освободител 15

Как да стигна:

Метростанция - Софийски университет "Св. Климент Охридски", Автобус - 84, 94, 280, 306, 9, Тролей - 1, 2, 4, 9, 11

С кола:

Зелена зона на изток от бул. Васил Левски, Синя зона на запад от бул. Васил Левски

 

Последна редакция: 16.11.2017 г.
Прочетена: 652 пъти

реклама
реклама