Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

По случай Новата учебна година, Първа детска академия за добри обноски ще проведе традиционно празничен открит урок за деца на тема „С добри обноски на училище“. Защото училището не е само учебни предмети, контролни и изпити. Училището е много повече. То е приятелства, забавления, спазване на етични и морални правила, изграждане на характер. То е мястото, където от сутрин до вечер, ден подир ден в продължение на години малкото дете пораства и става личност.

За какво ще си говорим?

Как децата да създават приятелства с лекота, да отстояват себе си, да приемат различните, да контролират гнева си, да бъдат емпатични, да общуват гладко с учителите и със съучениците си.

Ще обсъдим кое е позволено и кое не в междучасията, поведение в улилищната лафка и столова, поведение на спортната площадка, както и защо е важно да имаме добри обноски и да бъдем добри хора.

Ще си говорим как да изпъкнем, без да сме самохвалковци, какво отличава лидерите от останалите и някои хитринки за смели и усмихнати деца! 

Заповядайте да учите и да се забавлявате с Първа академия за добри обноски!
Подготвили сме ви и куп изненади!

текст: Организаторите

Къде се намира:

Лозенец, ж.к. "Южен парк", бл.27, вх. Б

Организатор:

Първа Детска Академия за Добри Обноски

Виж на картата

Организатор:

Първа Детска Академия за Добри Обноски

За участие в празничния открит урок можете да се запишете още сега ТУК.

 

Контакти:

http://www.kids-academy.bg/

Фейсбук

Как да стигна:

Автобус 98, 10ТМ

С кола:

Не влиза в зона за паркиране.

За академията:

Основна цел на Академията е под формата на игра и обучение да подпомогне родителите в процеса на възпитание на децата, изграждането им като личности, как да се държат в обществото, да спазват добрите маниери и вежливите форми на общуване, да бъдат гъвкави и адаптивни в динамиката на нашето съвремие.

За участие в празничния открит урок можете да се запишете още сега ТУК.

 

Последна редакция: 16.11.2017 г.
Прочетена: 109 пъти

пон - пет

ЛЕТНИ ЗАБАВЛЕНИЯ 2018

Пригответе се да се впуснете в едно прекрасно лятно забавление в спортен клуб СМАРТ КИДС!Ние се стремим всеки ден децата да усвоят нови умения, които ще стимулират личния им растеж и развитие, ще помогнем да сп ...

Smart Kids спортен клуб

пон - пет 6-12г. -
реклама
реклама