Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

The Mall

1100 ч 3-7 г безплатно
Сподели:

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall на етаж 2. Представленията са безплатни.

02.09
ДКТ Сливен – „Палавата питка“
Кое побеждава – хитростта или добротата? Една сладка и палава питка се впуска в безброй приключения, за да ни отговори на този въпрос!

09.09
Театър „Аладин“ – „Аладин“
Спектакълът е създаден по “Аладин и вълшебната лампа” от “1001 нощ”, но приказката се разказва от Духът на лампата, който не е само безволев изпълнител на желания, а и причина за много обрати в съдбите на героите. След изпълнението на най-тежката, но и най-сладката си мисия, а именно да събере двамата влюбени, духът е вече свободен …, но дали от това е доволен?
Продължителността на представлението е 45 мин. и е предназначено за деца над 3 г. и техните родители.

17.06
Театър “Денница Арт” – „Веселото камъче“
Всеки човек търси доброто настроение. Може би то живее някъде, а може би то е нещо?! Може да е камъче….ВЕСЕЛОТО КАМЪЧЕ… или пък не?! Нека заедно с Птанка и Защотко го потърсим….ВЕСЕЛОТО КАМЪЧЕ…или доброто настроение…не знам?!? Доброто настроение е въпрос на сърдечно решение.

24.04
Театър Троливуд – „Кой каза мяу“
Дворът е толкова голям, колкото целия свят! Така е за малкото кученце, което не познава почти нищо и никого. Но не за дълго! Един непознат звук го кара да излезе навън и да започне своето приключение. Приключение, което го кара да порасне и да опознае своя малък свят!

30.09. – Държавен Куклен Театър Габрово – „Хензел и Гретел“
Хензел и неговата сестричка Гретел са деца на беден дървар. Страхувайки се, че не може да ги изхрани, тяхната майка убеждава баща им да ги изостави в гората. Хензел и Гретел обаче чуват разговора на родителите си и събират малки бели камъчета, с които отбелязват пътя, така че успяват да се приберат обратно. Въпреки това майката убеждава бащата да направят нов опит. Този път Хензел и Гретел имали в себе си само къшей хляб, който хвърляли зад себе си, и когато опитват да се върнат, разбират, че птиците са го изяли.
Скитайки из гората, децата намират къщичка от хляб с прозорци от захар — оказва се, че това е домът на една вещица, която примамва деца с лакомства, за да ги изяде. Тя затваря Хензел в клетка, а Гретел прави своя прислужница и ѝ поставя задача да угоява брат си, докато стане готов за печене. В крайна сметка децата успяват да измамят злата вещица и я бутат в пещта, а след това се прибират благополучно вкъщи.

текст: Организаторите

Къде

The Mall

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе 115

Как да стигна :

Автобус № 1, 1К, 3, 5, 204, 213, 305, 6, 604, 76

С кола :

Има паркинг на няколко нива.
    Престой до 30 мин. — безплатен паркинг
    Престой от 30 мин. до 4 часа престой — 1 (един) лев
    Престой от 4 часа до 8 часа — 2 (два) лева
    За всеки час след 8-ия — 2 лв./час
    Събота и неделя — безплатно
    Максимален непрекъснат престой — 48 ч.

    За клиенти на кино Арена:
    Престой до 4 часа — безплатно
    Престой от 4 часа до 8 часа — 2 (два) лева
    За всеки час след 8-ия — 2 лв./час
    Събота и неделя — безплатно
    Максимален непрекъснат престой — 48 ч

Контакти:

http://themall.bg

Последна редакция: 13.11.2017 г.
Прочетена: 1334 пъти

реклама
реклама