Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София Ринг Мол

1030 ч 3-7 г безплатно
7-12 г
Сподели:

Sofia Fun Fest 2017 "Back to Out-of-School" се завръща за трета поредна година

Домакините от Ring Mall ще приютят работилнички от различни форми на изобразителното и приложно изкуство в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разгърнат възможности за различни спортни занимания на затворения за целта VIP паркинг.

Също като през предходните издания, всеки един от участниците ще може да се запознае с различни видове спортни дейности, различните форми на изобразителното, приложното, вокалното, танцовото и театралното изкуство.
Но сега възможностите ще са още повече!

Поради огромния интерес ще увеличим броя на арт работилниците, в които децата да се включат и да се запознаят с различни стилове на приложното изкуство, както и да вземат участие в пленери.
Децата ще могат да участват в урок по тенис, спортна гимнастика, стрийт хокей, футбол, да се включат в демонстрации на спорта MTB и бойни изкуства .Тази година ще се включат и школи, които предлагат занимания по екстремни спортове, демонстрации на авиомоделизъм, роботика и други впечатляващи спортове за всички деца и юноши . Предвидили сме забавления с велосипеди . Подготвили сме и много други изненади.

В рамките на двата дни (23 и 24 септември) ще поднесем на децата и родителите им истинско забавление и съвместни занимания. Цялото семейство ще научи повече и ще може да се запознае отблизо със спортовете и изкуствата, от които децата се вълнуват, ще открият нови такива.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Околовръстен път 214

Къде се намира:

Sofia Ring Mall има постоянна безплатна линия. Можете да вземете автобуса ни от метростанция Бизнес парк /автобусната спирка на сграда 2/. Линията е директна и стига точно до ИКЕА и Sofia Ring Mall.
Автобуси на градски транспорт - 111, 123, 69 и 70.

С кола:

Sofia Ring Mall се намира до кръговото кръстовище на Околовръстен път в близост до отбивката за лифт Симеоново.

Паркиране:

Паркингите на ИКЕА и Sofia Ring Mall.

Контакти:

Телефон 070011190
Мейл infodesk@ssrm-bg.com
Интернет страница http://sofiaring.bg/bg
Фейсбук страница Sofia Ring Mall

Последна редакция: 17.11.2017 г.
Прочетена: 774 пъти

 

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по ...

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, основ ...

7+ г

-

- 7+ г -

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, ос ...

реклама
реклама