Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Mall Of Sofia

1600 ч 7-12 г безплатно
Сподели:

Отново е септември и отново е време за училище… Ела в Mall of Sofia от 13 до 17 септември, включи се в нашите училищни предизвикателства и отбележи началото на учебната година със забавления и игри!

Идва краят на безгрижните летни игри и началото на една дълга поредица от уроци, контролни и домашни – все „приятни“ занимания.

Ние в Mall of Sofia сме съпричастни към ученическите неволи и затова ще направим старта на учебната година малко по-приятен, като изнесем учебните занимания извън класната стая.

Ето защо, съвместно с National Geographic Kids, организираме едно нестандартно начало на учебната година и те каним на събитието Back to school.

Посети нашите четири образователни къта, зaбавлявай се с игрите, които са подготвили специално за теб National Geographic Kids и спечели една от наградите от магазините в мола.

В рамките на 5 дни ще направим учебния процес по-забавен и ще ти предоставим възможността да изявиш себе си в областта на няколко учебни часа – химия, география, изкуства и физическо възпитание, като всеки участник ще получи награда.

Внимание! Ще пишем отсъствия, ако не си там! Очакваме те между 16:00 и 20:00 часа през делничните дни и между 11:00 и 19:00 през почивните, само в Mall of Sofia.

текст: Организаторите

Къде

Mall Of Sofia

Къде се намира:

бул. Ал. Стамболийски 101


Как да стигна :

Метростанция Опълченска
Автобус N 74
Тролей N 1 ,5
Трамвай N 10,3,8

С кола:

Паркингът в Mall of Sofia е платен.

Контакти:

http://mallofsofia.bg/

 

Последна редакция: 17.11.2017 г.
Прочетена: 986 пъти

реклама
реклама