Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

В рамките на традиционните Европейски дни на наследството – 2017 г. у нас и в Европа, които се провеждат през септември, Националният литературен музей предлага на своите посетители, на жителите и гостите на София редица интересни прояви. Една от тях е Детско фолклорно утро, което ще се проведе на 16 септември т.г., събота, от 10,30 часа в двора на Къща музей „Пейо К. Яворов“ (ул. „Г. С. Раковски“ 136).

Осъществява се съвместно с Националния дворец на децата и е насочено към това да провокира детското творческо въображение. На децата ще бъде предоставена възможност да рисуват свободно или, по желание, да илюстрират приказки и да оцветяват български народни шевици по готов шаблон. Със свои изпълнения ще се включи и Детско-юношески фолклорен ансамбъл „Изворче“ към Националния дворец на децата. В двора на музея ще бъде експонирана изложба с рисунки на лауреатите от Националния конкурс „Вълшебният свят на Ангел Каралийчев – 2017 г.“.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Раковски 136

Виж на картата

Организатор:

Национален литературен музей

Как да стигна:

Тролей - 9

С кола:

Синя зона

 

Организатор:

Национален литературен музей

Последна редакция: 17.11.2017 г.
Прочетена: 82 пъти

пон - пет

ЛЕТНИ ЗАБАВЛЕНИЯ 2018

Пригответе се да се впуснете в едно прекрасно лятно забавление в спортен клуб СМАРТ КИДС!Ние се стремим всеки ден децата да усвоят нови умения, които ще стимулират личния им растеж и развитие, ще помогнем да сп ...

Smart Kids спортен клуб

пон - пет 6-12г. -
реклама
реклама