Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София Ринг Мол

1100 ч 3-7 г безплатно
7-12 г
Сподели:

Културните институти, представени в България, отново ще отбележат заедно Европейския ден на езиците и канят всички жители и гости на София да се позабавляват, да печелят награди и да научат любимите си думи на много езици. По традиция събитието ще се проведе в първата събота след официалната дата на празника 26 септември. Тази година това е 30 септември и събитието ще се проведе от 11:00 до 16:00 часа. Мястото на "панаира на езиците" отново е съобразено така, че да бъде удобно за семейната публика и тази година ще бъде в търговски център – Sofia Ring Mall.

Организаторите канят всички да доведат приятели, деца и близки, за да могат и те да видят какви възможности предлагат знанията на чужди езици. Посетителите ще могат да разговарят с хора от различни европейски културни центрове и да проверят какви са най-добрите възможности за езиково обучение. През целия ден на щандовете ще има забавни и образователни игри, от които всеки може да спечели награда докато научава нещо полезно на съответния език.

Европейският ден на езиците в България е инициатива на мрежата на културните центрове на страните от Европейския съюз EUNIC и е част от Календара на културните събития на Столична община.

Тази година събитието се организира от 24 институции – Британски съвет, Френски институт, Гьоте институт, Чешки център, Посолство на Румъния, Италиански културен институт, Полски институт, Португалски културен и езиков център, Руски културно-информационен център, Посолство на Швеция, Институт Сервантес, Културен отдел към Посолство на Испания, Унгарски Културен Институт, Посолство на Словакия, Посолство на Грузия, Фондация "Заслушай се", Посолство на Австрия, Център за развитие на човешките ресурси, ОПТИМА, Европейска комисия ГД „ПИСМЕНИ ПРЕВОДИ“, Посолство на Финландия, Посолство на Република Хърватия, Институт за български език при БАН, Министерство за култура на Република Македония.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Околовръстен път 214

Къде се намира:

Sofia Ring Mall има постоянна безплатна линия. Можете да вземете автобуса ни от метростанция Бизнес парк /автобусната спирка на сграда 2/. Линията е директна и стига точно до ИКЕА и Sofia Ring Mall.
Автобуси на градски транспорт - 111, 123, 69 и 70.

С кола:

Sofia Ring Mall се намира до кръговото кръстовище на Околовръстен път в близост до отбивката за лифт Симеоново.

Паркиране:

Паркингите на ИКЕА и Sofia Ring Mall.

Контакти:

Телефон 070011190
Мейл infodesk@ssrm-bg.com
Интернет страница http://sofiaring.bg/bg
Фейсбук страница Sofia Ring Mall

Последна редакция: 12.11.2017 г.
Прочетена: 769 пъти

реклама
реклама