Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Борисова градина

1000 ч 3-7 г безплатно
7-12 г
Сподели:

Скъпи приятели,
Заповядайте и вземете участие в нашия велопоход „Заедно с велосипед“. Той ще се състои на 22-ри септември (петък) от 10:00ч. Събитието е част от ”Европейска седмица на мобилността” и се организира от Столична община и Център за градска мобилност, със специалното съдействие на Посолство на Кралство Дания.

Елате с колело, поканете приятел и нека заедно прекосим близо 13 км. велотрасе, минавайки през възможно най-много зелени площи в София. Маршрутът включва преминаване през Борисовата градина, Ловен и Южен парк.

През целия ден ще се забавляваме с хубава музика, много спортни изяви и образователни игри за най-малките.
Европейската седмица на мобилността се провежда всяка година в периода 16-22 септември . Целта й е да насърчи европейските общини да въведат и подпомагат устойчивия транспорт. През 2017 година „Европейската седмица на мобилността” се фокусира върху „Чиста, споделена и интелигента мобилност“, а мотото е „Заедно стигаме по-далеч“.

И тази година Европейската комисия ще насърчи популяризирането на устойчивата градска мобилност, не само сред местните власти, но и сред други заинтересовани страни, като приканва НПО-сектора, академичните институции, бизнеса, училищата и публични институции също да регистрират свои инициативи за насърчаване на екологосъобразни модели на придвижване.

текст: Организаторите

Организатор:

Транспорт за София

Къде се намира:

Борисова градина

Как да стигна :

Метростанция Стадион Васил Левски
Автобус 204,604,72,75,76,84,9,94,505
Трамвай 10, 12, 18

С кола:

Може да се паркира на различни места в парка, въпреки че не знам колко е редно. Има безплатни паркинги около стадион Васил Левски и пред стадиона на ЦСКА.

Пие ми се вода:

Заведения и будчици из целия парк.

Пишка ми се:

Тоалетна до детския кът при слона.

Пие ми се вода:

Чешмички на различни места в парка, често изпочупени, но понякога работят. Тази към бул. цар Освободител между Ариана и слона, се води, че е с много хубава вода и Софиянци традиционно си наливат от нея.

Купи ми го:

Като един от най-посещаваните паркове, Борисовата градина е нападната от всякакви търговци на всякакви неща и особено такива, които таргетират детската психика - от балони с хелии, през захарен памук до зорб и колички. Обикновено пикът на търговците е събота и неделя, когато е и пикът на хората - през седмицата е много спокойно и приятно.

Организатор:

Транспорт за София

Последна редакция: 12.11.2017 г.
Прочетена: 693 пъти

пон-нед

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапя ...

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапят изцяо в английска среда. Нашaтa програмa балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкуство ...

Jolly Kids

пон-нед

2-7г.

-

Jolly Kids

пон-нед 2-7г. -

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапят изцяо в английска среда. Нашaтa програмa балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкус ...

реклама
реклама