Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

STUDIO 5

1100 ч 3-7 г безплатно
7-12 г
Сподели:

МНОГО СКОРО ще бъдем при вас с чисто новата ни книжка "Планетата на дядовците"- пълна с изненади, круши, стъпки в снега и падащи листа, битка със слънцето, говорещо червейче, летящи кюфтета, бонбони против остаряване, ченета и реактивни обувки, малко сълзи и много смях, едно куче и едно момче и един отлетял дядо, една нежна история за порастването, която поднася темата за раздялата с любимите ни възрастни и уморени хора, с оптимизъм и фантазия и очакване за нова среща, защото никой никога не си отива завинаги.

Заповядайте на 14. 10 от 11 часа /вход свободен/, за да пожелаем на добър час на тази важна, топла и забавна история написана от Здрава Каменова, илюстрирана от Ирина Василева /автори на "Боб", Малката метална кутийка с голяма мечта" и "Чорапът, който промени света", издадена от АЛОС.
Ще чуете откъси от книжката прочетени от любими актьори Ангелина Славова - актриса от сериала Откраднат живот, Константин Икономов - актьор от Сатиричния театър и Моника Митева - позната от екрана на Нова телевизия. Децата ще имат възможност да оцветят илюстрации от книжката заедно със самата художничка, да се запознаят и с писателката, както и да похапнат круши.

текст: Организаторите

Къде

STUDIO 5

Къде се намира:

пл. България 1, НДК, вх. А3

Как да стигна:

Метро - станция НДК

Трамвай 1,7,6

С кола:

Синя и зелена зона за паркиране

Контакти:

clubstudio5.com/
https://www.facebook.com/yankulov/

 

Последна редакция: 17.11.2017 г.
Прочетена: 893 пъти

реклама
реклама