Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

21 Окт 2017 - събота

Къщата на София

1100 ч 3+ г 1000 лв*
Къщата на София 1100 ч
3+ г     1000 лв*
Сподели:

Къщата на София и Джобен театър
представят
Детско театрално представление
„Най- важното за мен“

Имаме удоволствието да ви представим вдъхновяващата и забавна детска постановка „Най-важното за мен“, вдъхновена от любимата детска приказка „Работна мецана“ на Леда Милева. Екип от професионални актьори ще разкажат една приказна история за две мечета и майка им, и техните приключения в гората. Срещите им с Кълвача, Ежко, Вълчо и Рунтавелка ще накарат героите и децата да разберат, кое е най-важното за тях. Прекрасните сценография и костюми на Маноела Дойчинова правят историята истинска, вълнуваща и запомнящата се.
Добре дошли във приказната ни гора!

Актьорски състав:
Анна Станчева е завършила НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов, специалност – актьорско майсторство за драматичен театър. Работила е с много от българските режисьори, играла е на сцените на театрите в Сливен, Бургас, Русе, Пътуващия театър, Театрална работилница „Сфумато“, Младежки театър “Николай Бинев“… Снимала се е във филмови продукции и сериали. Има дългогодишен опит в работата с деца като водещ на театрални ателиета в детски градини и театрални студии, а от 2007-ма година и като преподавател по театър във Фр. лицей „Виктор Юго.“

Невена Кръстева е завършила НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", специалност актьорско майсторство за драматичен театър. Участвала в постановката на театър Българска Армия ," Евридика". Работила, като водеща на танцова рубрика в предаването на БНТ "Чай". От 2002 до 2007г., заема длъжността артист-балетист, солист и хореограф в трупата на Нешка Робева - "Нешанъл Арт". Участвала в спектаклите "Орисия", " Два Свята"," Готови ли сте","Арамии","Триптих", както и филмите "Орисия" и "Дъх".

Николай Луканов е завършил НАТФИЗ, специалност актьорско майсторство за драматичен театър. Вече 13 години е част от трупата на Младежки театър „ Николай Бинев“. Играл е в постановките на едни от най-големите български режисьори -проф. Крикор Азарян, проф. Гриша Островски, проф. Ивайло Христов, Владимир Люцканов, Десислава Шпатова и др. Има много участия в български и чуждестранни филмови продукции, рекламни клипове и фестивали, както и дългогодишен опит в работата с деца, в т.ч. и като преподавател по театър във Фр. лицей „Виктор Юго“.

Маноела Дойчинова е завършила сценография в Националната Художествена Академия при проф. Красимир Вълканов. Работила е с известни български режисьори в театър „София“, Младежки театър „Николай Бинев“, Сатиричен театър „Алеко Константинов“, както и театрите във Враца, Габрово, Благоевград, Ямбол, Варна, Шумен и Бургас. Нейни проекти са реализирани в „Червената къща“, галерия „Шипка“ 6, както и в учебен театър на НАТФИЗ. Участвала е в международно квадринале по сценография в Прага. В момента е сценограф на свободна практика.

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Необходимо е предварително записване:
arthousesofia@gmail.com
0887 22 11 75

Къде се намира:

ул. " Миджур" 12

Как да стигна:

Трамвай 10,12,18

С кола:

Зелена за паркиране зона

Контакти:

088 722 1175

https://www.facebook.com/SofiaLifeStyleHouse/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Необходимо е предварително записване:
arthousesofia@gmail.com
0887 22 11 75

Последна редакция: 17.11.2017 г.

реклама
реклама