Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Всички деца могат да се влюбят в спорта, ако докато го практикуват им е забавно и интересно –в това се убедихме заедно с АСЕМ груп по време на детската спортна академия през ноември.

Ето защо ще направим и едно ексклузивно събитие с АСЕМ груп и в Декатлон Подуяне – микс от най-добрите и забавни упражнения, които практикувахме по време на академията през ноември. То е под надслов „Забавна спортна академия“ и ще зарадва малчуганите на 3.12. в Декатлон Подуяне.

Като експерти в оздравителната гимнастика и борбата с гръбначните изкривявания, АСЕМ груп са подготвили специална програма, която съчетава както разтягане, така и мускулно натоварване с помощта на ластици, топки за фитнес и други пособия. Всичко това е поднесено внимателно на децата и под формата на игра, за да може всяко от тях да се забавлява, спортувайки. Нужна е единствено предварителна регистрация.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. "Владимир Вазов" 31

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Последна редакция: 28.11.2017 г.

 

MUSIC TOGETHER за деца и родители

Малчугани, родители, баби и дядовци, елате да правим МУЗИКА ЗАЕДНО с хиляди семейства по света. Първият в България център PLAY SOFIA  MUSIC TOGETHER е вече част от световна мрежа с 3000 локации. Американск ...

София

- 0-6г. -
реклама
реклама