Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

И тази година, по традиция, Sofia Ring Mall организира "Работилничка за мартенички" – едно от най-любимите, атрактивни и чакани с нетърпение събития от страна на нашите клиенти и техните деца.

Тя ще се състои на 24 и 25 февруари от 11ч. до 15ч. на пространството пред „Нотос”, където посетителите ще бъдат очаквани и наставлявани от 4 изкусни майсторки на червено-белите конци, две от които са автентични занаятчийки, познаващи отлично традицията на цветовете и символите на мартеницата.

Всяко дете, което има желание, ще може да се включи в работилничката за мартенички и да си направи своя от многоцветните конци и мъниста, които ще му предоставим.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Околовръстен път 214

Виж на картата

Къде се намира:

Sofia Ring Mall има постоянна безплатна линия. Можете да вземете автобуса ни от метростанция Бизнес парк /автобусната спирка на сграда 2/. Линията е директна и стига точно до ИКЕА и Sofia Ring Mall.
Автобуси на градски транспорт - 111, 123, 69 и 70.

С кола:

Sofia Ring Mall се намира до кръговото кръстовище на Околовръстен път в близост до отбивката за лифт Симеоново.

Паркиране:

Паркингите на ИКЕА и Sofia Ring Mall.

Контакти:

Телефон 070011190
Мейл infodesk@ssrm-bg.com
Интернет страница http://sofiaring.bg/bg
Фейсбук страница Sofia Ring Mall

Последна редакция: 06.02.2018 г.

15ФевПет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама