Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Мама и бебе йога класовете ви дават възможност да възвърнете силата и гъвкавостта си, да се свържете с вашето бебе в една даваща радост активност и да се сприятелите с други мами, споделяйки радости и трудности по отглеждането на мъничките. Фокусът в класа са движенията и дишането, специално подготвени за новите мами. Бебетата се облагодеталстват от времето за свързване с техните майки, от масаж за бебета, от лека гимнастика и упражнения за бебета (включително и такива, които облекчават коликите), както и от стимулиращата обстановка на новите бебета-приятели! Специално внимание на новите мами се обръща на разработването на коремната сила и стабилност, което включва засилване на гърба, корема и пелвиса, също така облекчаване на напрежението на места като врата, раменета и гърба. Включени са и упражнения за възстановяване на мускулатурата след цезарово сечение. Предишен опит с йога не е необходим, за да се облагодеталствате напълно от класовете. Дами, които са практикували йога преди това, ще открият, че тези класове са прекрасен начин да се върнат отново към тяхната практика от преди бременността.
Какво да правя с бебето си по време на класа? По време на класа ще имате възможността или да включвате бебето си в движенията - да го държите, или да го поставите близо до вас на одеало. Понякога бебета спят по време на клас, понякога искат да бъдат кърмени или нахранени от шише, а понякога са щастливи да слушат и контактуват с другите бебета около тях. Мрънкането и плаченето са абсолютно нормални, бебетата са добре дошли такива, каквито са и са истинските шефове в класа !!!.Имате възможност също така да научите и кратък бебешки масаж и бебе йога, която може да практикувате и у дома.
Подходящо за бебета на 2 месечна възраст.
С предварително записване на тел: 0888 413 001

текст: Организаторите

Къде се намира:

кв. Връбница 1, ул. Мартина падина, срещу бл.516, близо до 74-то училище

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

С предварително записване  на тел: 0888 413 001

Как да стигна:

Метростанция Ломско шосе

Трамвай 6, Автобус 26

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

088 841 3001
https://www.facebook.com/monadacenter/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

С предварително записване  на тел: 0888 413 001

Последна редакция: 08.02.2018 г.

20ФевСря

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама