Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

21 Фев 2018 - сряда

Къща-музей Панчо Владигеров

1745 ч до 6г 26000 лв*
Къща-музей Панчо Владигеров 1745 ч
до 6г     26000 лв*
Сподели:
Спонсорирано

ЗАПОЧВА НОВИЯТ СЕМЕСТЪР НА MUSIC TOGETHER С НОВАТА КОЛЕКЦИЯ  BELLS /КАМБАНИ/
Истински пъстър букет от песни, звуци и натурална реч от цял свят. С Камбаните на Устминстърското абатство, превърнати в песен, ще се пренесем в Лондон, ще научим някои испански думи, като играем традиционна испанска игра с музика, ще надникнем в типичната италианска къща в горещ летен ден, ще танцуваме по двойки, така както това се прави в щата Вирджиня в САЩ, ще разберем от традиционна еврейска песен, какъв празник е Сукот и как евреите от цял свят го посрещат.  
Това което беше изненада за мен, беше новата версия на известната Приспивна песен от Йоханес Брамс със солираща Валдхорна. Необичайно звучение при това с много вкус.
Интернет достъпът, който е част от материалите, които получава всяко семейство, ще ви даде възможност да разучите  някои песни от колекцията на китара или уклеле. То предлага и картинки за оцветяване към песните, игри, съвети за родителите с факти за детското развитие,видеоматериали и др.....
Не мога да изброя всичко, което системата предлага.
Нямам търпение! Идвайте!
Тези, които не са посетили нашите демо класове могат да дойдат за да видят!

MUSIC TOGETHER  ВЯРВА, ЧЕ ВСЯКО ДЕТЕ Е МУЗИКАЛНО!  С нас – а това са 3000 общности от цял свят, вие ще се научите чрез музиката и ритъма да  владетее гласа си, тялото, говора, така че да може да се изразявате и пълноценно, да контактувате и да се забвалявате. Страхотно е това в компания, на купони и рожденни дни ....

ЗАПОВЯДАЙТЕ -  ВСЯКА СРЯДА, В 17.45 КЪЩА МУЗЕЙ „ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ” - ПЪРВАТА Е НА  21 ФЕВРУАРИ
MUSIC TOGETHER е международно призната програма, основана на съчетаването на музика и движение за  деца и възрастни, които ги обичат. Съществува от 1987г.  и  е  една от първите, които предлагат интерактивни, неформални музикални практики, подходящи за ранната детска възраст.  Тя е базирана на научни изследвания и проучвания за спецификата на най-малките. Обхваща и свързва повече от 2500 общности и семейства в над 40 страни.

При заявено желание след демо презентацията следват 10 занимания, в 10 седмици. Групи с до 12 деца на възраст до 6 години, заедно с Вас, родителите, пеят, танцуват, свирят, като в детска игра. Целта са не поклоните и аплодисментите, а радостта от играта със звуците, музиката, движението.
Отворени пространства за импровизации. Измислят се думички, добавят се мелодии и повторението не е отегчително, защото е различно.. Удоволствието от правенето на музика е основна цел, но програмата е не само развлекателна. Тя изгражда когнитивни, социални, емоционални и музикални способности.
Уникален музикален материал - голямо разнообразие и истински съвременно звучене: различни аранжименти, стилове, тоналности, ритми, музика на различни култури - нови и традиционни песни, еднакво атрактивни както за деца, така и за възрастни. Сред тях и български, разбира се.
Наученото се пренася вкъщи - в кухнята, колата или пък преди сън, заедно с книжки и дискове със страхотни аранжименти на песните от практиките. Така музиката става част от ежедневието и нещо повече – хармонизира го.

Цена на целия курс от 10 занимания -  260 лв./  180 лв. + 80 лв за ОРИГИНАЛНИ  ДИСКОВЕ С МУЗИКА, ПЕСНОПОЙКИ, РЪКОВОДСТВА, ВИДЕА  И ИНТЕРНЕТ ДОСТЪП  към специализирани  материали/
Записване с предплата за шест занимания .

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За повече информация на телефон 0886605987
www.musictogether.com и you tube - music together

 - http://moderal.net/playsofiamusictogether/bg

- https://www.facebook.com/events/791755221025684/

- https://www.bnr.bg/vidin/post/100837853/obrazovatelnata-sistema-music-together-navliza-v-balgaria

Къде се намира:

ул. „Якубица“ 10

Как да стигна:

Трамвай - 10, Автобус - 88, 120

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

https://vladigerov.org/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За повече информация на телефон 0886605987
www.musictogether.com и you tube - music together

 - http://moderal.net/playsofiamusictogether/bg

- https://www.facebook.com/events/791755221025684/

- https://www.bnr.bg/vidin/post/100837853/obrazovatelnata-sistema-music-together-navliza-v-balgaria

Последна редакция: 19.02.2018 г.

реклама
реклама