Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

The Mall

1100 ч 2+ г безплатно
Сподели:

The Mall те кани на приказни куклени театри през март. Ето и програмата ни:

03.03

Театър „Мале Мале“ – „Шоу със сапунени мехури“

Сапунен мехур – красив, лек и толкова крехък! Полетете безгрижно с нашите сапунени мехури и се насладете на майсторските ни номера. Очакват ви и много игри!

10.03

Театър „Карлсон“ – „Магьосницата от килера“

“Аз казах заклинанието пред нашето мазе, но не излезе никаква магьосница”. Това са думи на деца, потопили се във вълшебния свят на приказката “Магьосницата от килера”.

Спектакълът, създаден по едноименната приказка на френския автор Пиер Грипари, е изпълнен с магията и вълшебството на един малък свят, в който всеки може да стане герой.

В едно мазе живее магьосница – стара и зла. В стремежа си да оплете града в мрежите на своето зло, тя се сблъсква с Пиер. Ще успее ли той да я победи? Ще успее ли да прогони самотата си и да открие истински приятели?

В двубоя с магьосницата Пиер се запознва с Мари. Освен любовта, той намира нови приятели в лицето на Господин Мишок и вълшебните рибки.

Е…и както винаги в приказките доброто побеждава!

…Остава ни да се надяваме, че то ще победи и в нашия живот.

17.03

Театър „Дани и Деси“ – „Жабокът и чужденецът“

Това е една истинска приказка за приятелството и както във всяка вълшебна приказка става, Злото ще бъде победено. Приятелството между Жабокът и Принцесата ще развали магията на злата магьосница Гьола и грозния жабок ще се превърне в красив Принц. Изключителната сценография веднага ще пренесе зрителите в XVII век, а уникалните кукли /горни марионетки/ ще преведат публиката през перипетиите на героите , за да докосне сърцата им посланието на спектакъла: „Златна топка и да имаш, щастието е в това – да прегърнеш ти човека, дето отразява тя!!!”

24.03

ДКТ Ямбол – „Цар Лъв“

Всички знаем известната история на малкото лъвче Симба. Сега децата ще се насладят отново на едноименната приказка, разказана от страхотните актьори на ДКТ Ямбол.

31.03

ДКТ Сливен – „Приказка за късмета“

Всяка година, на първи март, заедно със зараждащия се нов живот, Баба Марта идва при хората, благославя ги и дарява всеки с мартеничка за здраве и щастие . Веднъж тя среща един добър, но беден  селянин, който има мързелив, пакостлив и опак късмет. Помага му да се пребори с лошия си късмет и да постигне щастие и богатство. Селянинът е достатъчно умен, за да послуша съветите на Баба Марта, защото който акъл има, късмет не му трябва. С ум, разум и трудолюбие се постига всичко.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж 2. Представленията са безплатни.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе 115

Виж на картата

Как да стигна :

Автобус № 1, 1К, 3, 5, 204, 213, 305, 6, 604, 76

С кола :

Има паркинг на няколко нива.
    Престой до 30 мин. — безплатен паркинг
    Престой от 30 мин. до 4 часа престой — 1 (един) лев
    Престой от 4 часа до 8 часа — 2 (два) лева
    За всеки час след 8-ия — 2 лв./час
    Събота и неделя — безплатно
    Максимален непрекъснат престой — 48 ч.

    За клиенти на кино Арена:
    Престой до 4 часа — безплатно
    Престой от 4 часа до 8 часа — 2 (два) лева
    За всеки час след 8-ия — 2 лв./час
    Събота и неделя — безплатно
    Максимален непрекъснат престой — 48 ч

Контакти:

http://themall.bg

Последна редакция: 07.03.2018 г.

24МайПет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама