Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Под дъгата

0900 ч родители 6000 лв*
10000 лв*
Сподели:

Темата за поставянето на граници е чувствителна за всеки родител и често се оказва голямо предизвикателство пред семейните отношения.

Защо не се получава? Къде е границата на поставянето на граници? Познаваме ли и изразяваме ли собствените си граници? Кога и защо е важно да ги поставяме на децата? По какъв начин те ще ги чуват и ще се научат да ги уважават?

Границите ни са очертанията на нашата индивидуалност. За възрастните е важно да намерят средствата, с които да регулират комуникацията си с децата, така че да е добра и за двете страни. А за децата е важно да изградят умения както да се съобразвяват с потребностите на другите, така и да отстояват своите.

Каним ви да поговорим открито по тези важни въпроси и да осъзнаем от какво имаме нужда, за да се случват отношенията с децата по-леко и спокойно. По време на семинара ще се освободим от някои широкоприлагани митове за поставянето на граници, които могат да отнемат много време и енергия на родителите, без да имат резултат. С помощта на много примери и упражнения ще обсъдим конкретни подходи за поставяне на граници с любов, както и необходимите условия, за да постигнем успех. Ще изпробваме тези подходи на практика, за да ги усвоим по най-ефективния начин – чрез лично преживяване.

Добре дошли са всички родители, за които темата е актуална и имат нужда да се обогатят и подкрепят.

Продължителност на семинара : 9.00 – 13.00 ч
Цена : за родител - 60 лв, за двама родители – 100 лв

Необходимо е предварително записване. За повече информация и записване можете да ни пишете съобщение на фейсбук страницата на Под дъгата или да се обадите на тел. 0884042690.

Информация за водещата на семинара:
Милена Каменова е семеен консултант и клиничен психолог, една от създателките на Творчески кът "Под дъгата". Повече от 10 години помага на деца, родители и семейства и посвещава работата си на развитието и нуждите на децата от всички възрасти, взаимоотношенията в семейството, комуникацията в двойките, общуването между родителите и децата. В професионалния си път се стреми да намира творчески подход към ситуациите и хората. Създател е на сугестопедичен курс за родители „Творчеството да си родител“, групи за социални умения и емоционална интелигентност за деца, разнообразни статии и лекции за родители, социални и творчески проекти.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул."Симеоновско шосе" 77

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.


Необходимо е предварително записване на тел. 0884042690.

Как да стигнем:

Автобус 67, 102

С кола:

Лесно се намират места за паркиране.

Контакти:

0884042690

http://www.undertherainbow.eu
https://www.facebook.com/poddugata/

Къде се провежда:

Голяма просторна зала.

Пие ми се вода:

Питейна вода - топла и студена.

Пишка ми се:

Тоалетна с удобства за деца.

Достъпност:

Има място за оставяне на детски колички.

„Под дъгата“:

Гордеем се с оригиналните ни Монтесори материали и пъстрия ни екип от професионалисти в различни области - педагози, психолози и творци.

 

*Записване:

Събитието е с предварително записване.


Необходимо е предварително записване на тел. 0884042690.

Последна редакция: 12.03.2018 г.

реклама
реклама