Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Големите семейства на България се събират на национален събор в рамките на кампанията „Голямото семейство”. Събитието, което ще се състои в София на 19 май, събота, от 11:00 ч., в Борисовата градина, се организира под патронажа на д-р Милен Врабевски,приятел на инициативата от самото й начало. Каним ви да дойдете, за да се забавляваме заедно! Приготвили сме много изненади и подаръци. Можете да заявите желанието си да участвате в събора и томболите с награди, като изпратите кратка информация за вашето семейство с имената на родителите и децата на info@goliamotosemeistvo.com.

текст: Организаторите

Къде се намира:

Борисова градина

Виж на картата

Как да стигна :

Метростанция Стадион Васил Левски
Автобус 204,604,72,75,76,84,9,94,505
Трамвай 10, 12, 18

С кола:

Може да се паркира на различни места в парка, въпреки че не знам колко е редно. Има безплатни паркинги около стадион Васил Левски и пред стадиона на ЦСКА.

Пие ми се вода:

Заведения и будчици из целия парк.

Пишка ми се:

Тоалетна до детския кът при слона.

Пие ми се вода:

Чешмички на различни места в парка, често изпочупени, но понякога работят. Тази към бул. цар Освободител между Ариана и слона, се води, че е с много хубава вода и Софиянци традиционно си наливат от нея.

Купи ми го:

Като един от най-посещаваните паркове, Борисовата градина е нападната от всякакви търговци на всякакви неща и особено такива, които таргетират детската психика - от балони с хелии, през захарен памук до зорб и колички. Обикновено пикът на търговците е събота и неделя, когато е и пикът на хората - през седмицата е много спокойно и приятно.

Последна редакция: 04.05.2018 г.

пон - пет

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ПРОГРАМИ

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 3-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска сред ...

Jolly Kids

пон - пет 3-7г. -
реклама
реклама