Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

STAR CAMP 2018
представя
"Circle of life (Кръговратът на живота)"
Детски мюзикъл по мотиви от "Цар Лъв".

Адаптация и постановка: Ралица Ковачева-Бежан, Ева Данаилова и Мануела Саркисян
Вокален педагог и музикално оформление: Даниела Станкова
Асистенти: Марина Драгомирецкая, Петър Петров и Божана Спасова
Хореограф: Ива Лапатова
Корепетитор: Самуел Ефтимов
Участват деца-артисти от Star Camp 2018 – Летен лагер за талантливи деца

Група млади пътешественици, превръщат посещението си на сафари в приключението да участват, да изиграят и да разберат историята за Симба - известния цар Лъв. В поредица от музикални номера, танцови етюди и актьорски импровизации, превръщат и публиката в свидетел, но и пряк участник. Вдъхновен от историята на малкия Симба, мюзикълът засяга вечните теми за живота и смъртта, за предателството, за любовта и приятелството и за отговорността, която получаваме, когато пораснем. Малките деца, които попадат на сафари в джунглата, преоткриват този непознат свят и чрез въображението си развиват историята на малкото лъвче.
И тази година сценографията ще бъде изработена от участниците в лагера. Ще създаваме костюми и декори от рециклирани битови предмети, като по този начин допълнително ще провокираме детското въображение и изобретателност. Същевременно ще ги запознаем с нуждата от опазване на околната среда и начините по които всеки един да допринесе за това.
За пета поредна година Училище за певци “D Stars” организира летен лагер за талантливи деца. В периода от 1-ви до 10-ти юли ученици на възраст от 7 до 16 години ще съчетаят трите сценични изкуства - вокално майсторство, танци и актьорско майсторство в покоите на Пампорово. На 11-ти юли те ще представят резултатите от своята работа на сцената на Сити Марк Арт Център в детския мюзикъл „Circle of Life (Кръговратът на живота)“, по мотиви от “Цар Лъв“.
Star Camp поставя пред себе си задачата да открие, развие и реализира млади таланти в областта на сценичните изкуства. Целодневната работа в творческа среда предразполага участниците към освободеност, а десетдневното им съвместно съжителство създава сплотен колектив и добър баланс между приятелски и работни взаимоотношения. Представлението в София пък е голямата мотивация всеки да се мобилизира в рамките на подготовката и да покаже най-доброто от себе си.


БИЛЕТИ НА:
- касата на Сити Марк Арт Център, бул. "Янко Сакъзов" 30, тел. 02/ 955 74 78
- онлайн на:
https://ticketscmart.info/event/95

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. "Янко Сакъзов" 30

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

БИЛЕТИ НА:
- касата на Сити Марк Арт Център, бул. "Янко Сакъзов" 30, тел. 02/ 955 74 78
- онлайн на:
https://ticketscmart.info/event/95

Контакти:

02/ 955 74 78

www.cmart.info

https://www.facebook.com/citymarkartcenter/

Как да стигнем:

Трамвай 20, 22, 23

С кола:

Зелена зона

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

БИЛЕТИ НА:
- касата на Сити Марк Арт Център, бул. "Янко Сакъзов" 30, тел. 02/ 955 74 78
- онлайн на:
https://ticketscmart.info/event/95

Последна редакция: 07.06.2018 г.

26МарВто

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама