Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Международният ден на бащата отново ще се превърне в спортен празник за деца и родители. Третото издание на „Татко и аз“ ще се проведе на познатото място в столицата – спортен комплекс „Спортна София“ (ул. Българска морава 2), на 17 юни от 11:00 часа, а на разположение на участниците ще бъдат над 10 различни спорта.

Всеки малчуган ще може съвсем безплатно да получи нови знания и умения в познати и непознати спортни дисциплини. За най-старателните деца ще има награди и медали, а родителите са повече от добре дошли да се включат в тренировките.

Организатори на събитието са Фондация Бащинство и Детска Футболна Академия - Комета в партньорство със Столична община като част от програмата София-Европейска столица на спорта/Sofia-European Capital of Sports.

Спортен празник „Татко и аз“ – проект, съфинансиран от Програма за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столичната община и реализиран в подкрепа на София за европейска столица на спорта през 2018 г.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Българска морава 2

Виж на картата

Последна редакция: 07.06.2018 г.

пон - пет

Следобедна английска занималня с n ...

Jolly English Afternoons е бутикова полудневна английска занималня за деца на 4-7 г. Нашата програма балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкуство и игри, няколко ...

Jolly Kids

пон - пет 4-7г. -
реклама
реклама