Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

НДК

1500 ч всички безплатно
Сподели:

Дори след краткото захлаждане, слънцето вече се връща и пак ще "се радваме" на летните горещини. Трудната част е, че ще трябва да мислим как да се разхладим. Но някои активни млади хора вече са го измислили вместо нас.

"Водни войни" в София! Събитие, което организират пред Националния дворец на културата. А основната идея е да провокира хора от различни възрасти да се забавляват и да се чувстват като част от едно цяло. „Въоръжението", което ни трябва, може да бъде от шишета, кофи, водни пистолети, пушки и каквото друго измислим.

Инициативата е на Андрей Андреев, който за втора поредна година организира подобно събитие в София , а тази година е решил да провери дали и софиянци ще харесат водната война.


Екипът на събитието търси и доброволци, които ще помогнат за организацията. Така че, ако искате да сте част от всичко това, може да им пишете на страницата във фейсбук. Както и да предлагате игри и музика.
Всичко това ще бъде напълно БЕЗПЛАТНО без никакъв вход, всеки е добре дошъл ! :-)

текст: Организаторите

Къде се намира:

пл."България" 1

Виж на картата

Кога работи касата:

Понеделник до петък:
09:00 - 20:00
Събота и неделя:
10:00 - 20:00

Контакти:

02/916 63 00
02/916 64 00

Интернет страница:

http://www.ndk.bg/

Как да стигнем:

Тролей 1, 2, 5, 8, 9, Трамвай 1, 7, 6, Метростанция НДК

С кола:

Зелена зона

Последна редакция: 13.07.2018 г.

пон - пет

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ПРОГРАМИ

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 3-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска сред ...

Jolly Kids

пон - пет 3-7г. -
реклама
реклама