Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Robotika.bg организира летни курсове по роботика и програмиране за различни възрастови групи:

5-6 години - МАЛКИ ИЗОБРЕТАТЕЛИ - ЕКСПЕРИМЕНТИ С ЕКЛЕКТРИЧЕСТВО

По време на курса децата учат, докато играят и експериментират с електропроводим пластилин и различни ел. елементи. Изследват как протича електричеството и създават различни ел. вериги. Също така насърчаваме учениците да развиват социални умения и да работят в екип.

Не е необходима предварителна подготовка, всичко нужно се научава на място, а след това се упражнява чрез игра.

Повече подробности за курса МАЛКИ ИЗОБРЕТАТЕЛИ

7-12 години - РОБОТИКА И ПРОГРАМИРАНЕ

В „Първо ниво“ по роботика децата навлизат по иновативен и достъпен начин в света на програмирането. Виждат практическото приложение на математиката и други науки. Изследват как работи заобикалящия ни свят и опознават света на новите технологии. Развиват своето мислене, експериментират, учат се да решават проблеми и да работят в екип.

Нивото разделено на две възрастови групи и е съобразено с интересите на учениците. Не е необходима предварителна подготовка, децата научават всичко нужно на място в „РОБОТИКА“, а след това го упражняват с LEGO роботите по забавен начин.

Повече подробности за курса РОБОТИКА И ПРОГРАМИРАНЕ

13-15 години - РОБОТИКА И ПРОГРАМИРАНЕ С Micro:bit

С BBC Micro:bit учениците навлизат по иновативен и достъпен начин в света на програмирането и хардуера. Виждат практическото приложение на математиката, електротехниката и други науки. Изследват как работи заобикалящия ни свят и опознават света на новите технологии. Развиват своето мислене, експериментират, учат се да решават проблеми и да работят в екип.

Нивото е съобразено с интересите на ученици на възраст между 13 и 15 години. Не е необходима предварителна подготовка, децата научават всичко нужно на място в „РОБОТИКА“, а след това го упражняват с платките Micro:bit по забавен начин.

Повече подробности за курса РОБОТИКА И ПРОГРАМИРАНЕ С Micro:bit.

Къде се намира:

Изток, ул. „Тарас Шевченко“ № 5А

Виж на картата

Как да стигна:

Автобус 280,84,305,306,184,N1; Тролей11,4,5,8

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0879 20 52 53
http://robotika.bg/
https://www.facebook.com/robotikabg/

 

Последна редакция: 11.06.2018 г.

16ЮниНед

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама