Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Втори рожден ден на Сдружение „Безопасни детски площадки“ с предизвикателство „С татко на детската площадка“!
15 юли, неделя, 2018 г., 09,00 -14,00 часа, Княжеска градина, гр.София

На 15 юли Сдружение „Безопасни детски площадки“ отбелязва втория си рожден ден с предизвикателство „С татко на детската площадка“!. Тази година казваме "Благодаря" на всички татковци и родители като цяло, които играят футбол и на гоненица на поляната; поправят колела, свалят или качват деца на дървото в двора, носят кукли и колички под мишница, правят замъци в пясъка; боядисват пейки и поправят люлки!

Каним всички на неделна сутрешна игра, здравословна закуска и торта в Княжеската градина на 15 юли. Включете се в тренировки по бойни изкуства и по бейзбол, в демонстрации на стрелба с лък и по баланс по въжени инсталации, споделете как да отглеждаме по-здрави и щастливи деца, да играем заедно и безопасно онлайн и офлайн!

Радио София ще предава наживо от събитието със събеседници по актуални сериозни и забавни теми. Очаквайте подробности!

Очакваме ви на 15 юли, неделя, от 9,00 часа в Княжеска градина! Очаквайте скоро и програмата на ФБ събитието и на страницата ни.

Събитието се организира с подкрепата на SUPERMAG, Район Средец и Столична община, ;Жълтуша, Асоциация „Родители“, Център за безопасен интернет, Национална мрежа за децата.

Медийни партньори: Радио София, Мама Нинджа, Радио Family, Дневникът на мама и татко, София играе, Детето играе, Попотам.

Партньори: Playground Energy, Live to Lift, Клуб по бейзбол „Юнак“, TWISTED JIU JITSU, Спортен клуб “Барансу“, Спортен клуб „ЧОУА“,Active kids.

FB събитие: https://www.facebook.com/events/1855293831193876/

ФБ страница: Сдружение „Безопасни детски площадки“

текст: Организаторите

Къде се намира:

(Паметник на съветската армия)

Виж на картата

Как да стигнем:

Метростанция СУ "Св. Климент Охридски", Автобус 204,604,72,75,76,84,9,94,505, Тролей 1,2,8,5

С кола:

Паркирането в района е доста трудно. Има синя зона.

 

Последна редакция: 06.07.2018 г.

18МарПон

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама