Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Нов театър

1100 ч 3-7г. 600 лв
1230 ч
Сподели:

Малкото розово слонче навсякъде се хвали, че е най-силно, най-смело на света. Думите му стигат до ушите на Господаря на най-страшните неща, който много се ядосва и решава да си премерят силите, като подложи слончето на три изпитания – буря с мълнии и гръмотевици, пожар и земетресение, а ако издържи да му изпълни едно желание. На помощ на Самохвалко идва мишлето, което е на служба при Господаря. То знае тайните на спасяването от тези бедствия, подсказва на слончето и му помага да издържи изпитанията. За благодарност Самохвалко пожелава от Господаря да разреши на мишлето да си играят заедно, защото и най-страшното бедствие може да бъде преодоляно ако не изпадаш в паника, знаеш какво да направиш и имаш приятел до себе си.

Образователен спектакъл, част от гражданското възпитание, който запознава децата с няколко прости правила за действие при природни бедствия.
За деца от 3 до 7 години.

от Бианка Бенковска

Режисьор
БИАНКА БЕНКОВСКА
Сценография и кукли
АДРИАНА ДОБРЕВА
Композитор
ХРИСТО НАМЛИЕВ
С участието на:
МИХАИЛ СКУДЖОВ
МАРИНА МОЗЖУХИНА
ВАЛЕРИ ЗАРКОВ

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. "България" 1, НДК

Виж на картата

Как да стигнем:

Тролей 1, 2, 5, 8, 9, Трамвай 1, 7, 6, Метростанция НДК

С кола:

Зелена зона

Контакти:

+359 888 30 00 87 / 67

info@newtheatre.bg

http://newtheatre.bg

Последна редакция: 20.08.2018 г.

23МайЧет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама