Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

“Музикална приказка” / “Play me a story”

е проект на Сугестопедия център "Вихровения",
където всяка събота малки и големи се събират на литературно-музикално четене на приказка!

Текстовете са подбрани от класически приказки на английски или български език и се четат сугестопедично от Марта Григорова, а музиката се изпълнява на живо от други две прекрасни млади дами - Дамяна Иванова, цигулка и Теодора Николаева, пиано, китара.

Идеята е взаимствана от принципа на концертен сеанс, използван в класическата сугестопедия, като интересното тук е, че дамите специално ще подбират музикалните произведения, които да съпровождат текста всеки път, като понякога ще са включени песни, импровизации, звуци от природата, класически произведения. По време на четенето децата могат да се отдадат на свободно творческо изразяване чрез танц, пеене, рисуване и др.

"Музикална приказка" е предназначена за деца м/у 0 и 12 години и техните придружители (мама, татко, баба, дядо, приятел или друг близък :-))

“Музикална приказка” има мек, арт терапевтичен ефект. Тя сплотява, вдъхновява и освобождава творческия потенциал на всички присъстващи.

Всяка събота от 11 часа!

Програма за месец октомври:

Мая Дългъчева - "ПРИКАЗКИ ОТ ОНАЯ ГОРА"

06.10.
"Рекичката"
"Мама знае пътя"

13.10.
"Стара гномска поговорка"
"Лилавият ръмеж"

20.10.
"Чуй вятърчето"
"Листопад"

27.10.
"Оная сила"
"И прасенцето мърка"


Присъствието ви в “Музикалната приказка” изисква предварително записване. Вход за дете и възрастен: 20 лв; вход за възрастен с 2 деца - 25 лв.
За записване, повече информация:
тел.: 0879 811 644

Очакваме ви!

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записване, повече информация:
тел.: 0879 811 644

Къде се намира:

ул. "Георги Бенковки" 25

Как да стигна:

Тролей 9, Трамвай 20,22

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

тел: 0879 811 644
e-mail: vihrovenia@vihrovenia.bg
http://vihrovenia.bg/
https://www.facebook.com/vihrovenia

Вихровения:

СУГЕСТОПЕДИЯТА е педагогическа система, призната от ЮНЕСКО за по-висш метод на обучение още през 70 г на 20 век. Тя се базира на разкриването на дълбоките резерви за учене и творчество на всеки човек. Създадена е и утвърдена от българин – проф. д-р Георги Лозанов.  Посредством методите на сугестопедията без стрес, напрежение и без домашна работа се постигат многократно по-високи резултати в сравнение с традиционните форми на обучение.

ВИХРОВЕНИЯ е един от първите центрове по Класическа сугестопедия в България. Създадени сме през 2012  г и следваме делото на фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“ като практикуваме, усъвършенстваме и разпространяваме постиженията в областта на сугестопедията. Нашата мисия е да създаваме и развиваме среда, в която деца и възрастни учат с любов, радост, свобода, вдъхновение и творчество, подкрепяни и насърчавани да обогатят познанията си и да проявят своя безграничен потенциал.

ДЕЙНОСТ:
•    Сугестопедични курсове за възрастни по Английски, Немски, Френски, Италиански, Испански, Гръцки, Руски и Български език за чужденци
•    Сугестопедични курсове за деца и тийнейджъри по английски и немски език
•    Детска сугестопедия - ранно ограмотяване за деца на възраст 5-8 г /четене, писане, смятане/, общообразователни дисциплини като Роден край и Околен свят, целогодишна сугестопедична занималня.

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записване, повече информация:
тел.: 0879 811 644

Последна редакция: 04.10.2018 г.

реклама
реклама