Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Музикалното ни ателие за деца е по системата “Шулверк” - един от най-популярните методи за музикално-танцово възпитание, създадена от известния немски композитор Карл Орф. Музика, ритъм, движение и говор се съчетават в игра - най-естественият за децата начин за развитие и обучение. Чрез спонтанна импровизирана игра под формата на ритмични и говорни упражнения, движение по музика и активно възприемане на музика, пеене и елементарен съпровод на музикални инструменти, децата откриват пленяващата магия на музиката, развиват обща и фина моторика и същевременно получават емоционално стимулиране.

ОРФ педагогиката подпомага децата по-добре да осъзнават своето тяло (по-добре да го управляват), да разберат някои закономерности на музиката, да подобрят концентрацията на вниманието и паметта си, да се ориентират в пространството и времето, да се учат на абстрактно мислене и да преживеят различни емоции, както и да общуват с други деца. ОРФ педагогиката подготвя по най-добрия начин децата да се научат да свирят и да пеят. Дава прекрасна възможност вашето дете да се запознае с различните култури чрез музика и движение.

Яна Николова е водеща на Орф-Шулверк Музикалното ни ателие. Тя завършва музикална школа с цигулка в Русия, след което педагогически институт със специалност “учител по музика”. Повече информация за Яна ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите музикални събития.

Продължителността на всяко ателие е 45 минути. Музикалното ателие се провежда всяка сряда от 10:30ч. сутринта за деца на възраст между 3 и 6 години без придружител. Необходимо е участниците да са пристигнали в центъра 5-10 минути преди започване на заниманието, за да не се нарушава процеса на работа.

Цената на музикалното ателие за едно дете е 12 лева. Цената за второ и трето дете от семейство е по 10 лева на дете.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 0897 925 300 или 0898 798 690 или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Музикалното ателие е само за деца и присъствието на родители в центъра повреме на заниманието не е възможно. Разположението на Детски център "Деца Слънца" предразполага към приятна разходка за родителите, докато изчакват децата си. В близост до центъра ни има библиотеки, кина, сладкарници, магазини, заведения и какво ли още не!! О, да, и Борисова градина

Центърът ни се намира в сърцето на София, на бул. “Цариградско шосе” 19, (локалното) в непосредствена близост до Орлов мост!

Носете си пантофики и други подобни чудеса!
Очакваме ви!

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. "Цариградско шосе" 19, Орлов мост

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 0897 925 300 или 0898 798 690 или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Как да стигна:

Метростанция Софийски университет Св. Климент Охридски
Автобус 204,213,280,306,604,76,84,505,304,184; Тролей11,4,5,8

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

089 792 5300
hello@deca-slunca.com
https://www.facebook.com/DecaSlanca/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 0897 925 300 или 0898 798 690 или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Последна редакция: 03.12.2018 г.

19МайНед

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама