Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Йога на смеха е единствената техника, която позволява да се постигне продължителен, здравословен смях без това да изисква някакво познание, чувство за хумор или актьорски умения.
Сесиите започват с леки, загряващи упражнения, които включват разтягане, скандиране, пляскане с ръце и раздвижване на тялото. Заниманието продължава с игри, пеене и упражнения за смях, които се редуват с дихателни техники.

С редовното практикуване на йога на смеха постепенно се преодолява стеснителност и проблеми в общуването, ниско самочувствие и страх от грешки. Този вид йога спомага да се премахнат задръжките и да се развие усещане за детска игривост и свобода. Креативните игри, включени в заниманието, развиват наблюдателността, концентрацията, спонтанността и изобретателността. Идеята е да възпитаваме в себе си четирите елемента на радостта – смях, танци, пеене и игра.

Сълзите и смехът са двете страни на една и съща монета. Добре е да си ги позволяваме и да подкрепяме децата си да ги изразяват. В йога на смеха се учим как да даваме превес на смеха, как да го поддържаме, за да създадем в тялото си хармонична среда на щастие.

Водеща на заниманието по Йога на смеха е Диляна Горова. През 2011г. тя завършва сертифицирано обучение по Йога на смеха, разработено от самите и създатели, и от тогава практикува с групи от различни възрасти. Повече информация за Диляна може да откриете на нашата фейсбук страничка.

Продължителността на заниманието по Йога на смеха е 45 минути. Курсът ще се провежда всеки съботен следобед от 14:30ч. за деца на възраст между 5 и 10 години без придружител. Необходимо е участниците да са пристигнали в центъра 5 до 10 минути, но не по-рано, преди започване на заниманието, за да не се нарушава процеса на работа.

Цената на урок по Йога на смеха за едно дете е 12 лева. Цената за второ и трето дете от семейство е по 10 лева на дете.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 0898 798 690 или 0897 925 300 или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Курсът по Йога на смеха е само за деца и присъствието на родители в центъра повреме на заниманието не е възможно. Разположението на Детски център "Деца Слънца" предразполага към приятна разходка за родителите, докато изчакват децата си. В близост до центъра ни има библиотеки, кина, сладкарници, магазини, заведения и какво ли още не!! О, да, и Борисова градина :)

Центърът ни се намира в сърцето на София, на бул. “Цариградско шосе” 19, (локалното) в непосредствена близост до Орлов мост!

Носете си пантофки и други подобни чудеса!

Подарете на детето си едно супер смешно и приятно преживяване!

Очакваме ви!

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 0898 798 690 или 0897 925 300 или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Къде се намира:

бул. "Цариградско шосе" 19, Орлов мост

Как да стигна:

Метростанция Софийски университет Св. Климент Охридски
Автобус 204,213,280,306,604,76,84,505,304,184; Тролей11,4,5,8

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

089 792 5300
hello@deca-slunca.com
https://www.facebook.com/DecaSlanca/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 0898 798 690 или 0897 925 300 или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Последна редакция: 29.10.2018 г.

 

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКА ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице. Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и са ...

Академия по програмиране и роботика

6-13г.

-

Академия по програмиране и роботика

- 6-13г. -

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКАДЕМИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА УЧЕНИЦИ СЛЪНЧИЦЕ

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКАДЕМИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ И ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице. Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и ...

 

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придо ...

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще поведе д ...

Jolly Kids

4-7г.

-

Jolly Kids

- 4-7г. -

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще повед ...

реклама
реклама