Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Цупи ли се дъщеря ви, че я скубете, когато я решете? Че не знаете как да я сплетете "на Елза" и че бъркате "опашка" и "плитка"? Струва ли ви се, че за да се погрижите за прическата на малката дама сякаш са нужни съвсем други умения от това да се погрижите за своята?

Заповядайте на Hair Wars: Mom edition - курсът, който ще ви научи на основни техники за грижа за детската коса. Влади от Artistic Vision Academy ще ви разкрие тайните на момичешката коса и ще ви научи как да оформите прическата на дъщеря си лесно и красиво. Лили от Hearts Garden ще запечата за вас най-вълнуващите моменти.
Елате да се забавлявате заедно с малките си принцеси. А те ще си тръгнат освен с мама, която вече може и това, с подаръци и изработени от самите тях диадеми.
Ние ще ви осигурим всичко необходимо за оформяне на прическите. По желание може да донесете и собствените си четки, гребени и любими аксесоари.

Продължителност - 2 часа с включени кафе паузи за майките (вода и солети time за момичетата), лекционна и практическа част, игри и работилничка за диадеми.
Подходяща възраст: от 4 - 5 до 10 год. за дъщерите и от 20 до 100 год. за майки, баби, лели.
Групите са до 15 човека и изискват предварително записване.
Цена: 35 лв. с включени пособия, материали, вода и кафе, солети и талон за 5 % отстъпка за всяко следващо събитие, организирано от Little she

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

https://www.facebook.com/Little.she.fathers.and.daughters/

Къде се намира:

ул. Добри Немиров 5

Как да стигна:

Метростанция Люлин, Трамвай - 8, Автобус - 42

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

http://www.lyulinplaza.com/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

https://www.facebook.com/Little.she.fathers.and.daughters/

Последна редакция: 17.10.2018 г.

реклама
реклама