Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

The Mall

1100 ч 2+ г безплатно
Сподели:

03.11

ДКТ Сливен – „Малкото джудже“

Гората е обхваната от пламъци. Само малкото джудже Якоб може да я спаси, но дали ще го направи? Ето че с малката, но полезна помощ на горските животни, то се изправя срещу две стихии едновременно. Първата е природата и нейната мощ, а втората е вътре в него. Дали ще преодолее себе си в името на една по-висша цел? Елате, за да видим това незабравимо поучително приключение на малкото джудже Якоб!!!

10.11

ДКТ Габрово – „Свинарят“

 Историята за капризната принцеса и принца, скрит под одеждите на кралския свинар, ще разкажат актьорите Радостина Андреева, Богдан Богданов и Атанас Филипов, който дебютира на габровска сцена, след като вече е част от трупата на театъра.

Драматург и режисьор на спектакъла е Теменужка Коларова. Предложеният от нея по-различен прочит на популярната приказка дава  са тези от нас, които намират сили да простят.

17.11

ДКТ Ямбол – „Котаракът в чизми”

Спектакълът „Котаракът в чизми” е съвременен вариант на класическата приказка. Историята на умния и находчив котарак е разказана с много динамика и чар. Принципът на постановката – “Игра на театър” – очарова малкия зрител и го приобщава активно към действието на разказваната история. За да го доведе до щастливата развръзка – обичания от всяко дете финал на приказката.

24.11

Театър “Дани и Деси”   – „Медени приказки“

Продавачка на мед търси да продаде своите гърненца с мед, но се оказва, че е попаднала при децата и тогава тя решава да им разкаже любимите приказки от своето детство. Изведнъж пред очите на децата от дрехите си тя прави сценографията , а от 9 гърненца за мед сътворява 18 горски животни- герои в приказките, които разказва. Спектакъл изграден изцяло на импровизацията и непосредственото общуване с публиката. Едно забавление, в основата на което са класическите български приказки ”Работна Мецана” и „Лакомото мече”.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж 2. Представленията са безплатни.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе 115

Виж на картата

Как да стигна :

Автобус № 1, 1К, 3, 5, 204, 213, 305, 6, 604, 76

С кола :

Има паркинг на няколко нива.
    Престой до 30 мин. — безплатен паркинг
    Престой от 30 мин. до 4 часа престой — 1 (един) лев
    Престой от 4 часа до 8 часа — 2 (два) лева
    За всеки час след 8-ия — 2 лв./час
    Събота и неделя — безплатно
    Максимален непрекъснат престой — 48 ч.

    За клиенти на кино Арена:
    Престой до 4 часа — безплатно
    Престой от 4 часа до 8 часа — 2 (два) лева
    За всеки час след 8-ия — 2 лв./час
    Събота и неделя — безплатно
    Максимален непрекъснат престой — 48 ч

Контакти:

http://themall.bg

Последна редакция: 06.11.2018 г.

24МайПет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама