Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Фондация „Тротоара”, подкрепена от отговорния бизнес, нестопански организации, медии и артисти и с дейното участие на ученици от СМГ, НПМГ и други средни училища, организира за втора поредна година Фестивал на младежта, технологиите и изкуствата!

Целта на инициативата е да ангажира младежката сила и енергия за придобиване на важни умения, свързани с мениджмънта, участията и организацията на проявата, тъй като във всяка от програмите и задачите по реализацията на Фестивала главни действащи лица са учениците. Всички приходи от събитието са в подкрепа на T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People) и фондация „Тротоара“, чиято мисия е да осигури по-добра среда за младите хора в България.

В два последователни дни пространството на зала „Джон Атанасов” в София Тех Парк ще бъде разделено на зони с множество дейности:

●    зона за гейминг турнири за всички почитатели на League of Legends и CS:GO и свободно играене на Overwatch, Fortnite, Hearthstone и конзолни игри, както и зона за видео игри на Ubisoft. Турнирите ще се стриймват през цялото време в Twitch канала на Тротоара
●    зона за фен срещи на Ютюбъри и панел за дискусия с тях, прожекции на видеа
●    зона за 3D-принтиране и роботика от B2N
●    презентационни зони, където ще бъдат представени дейностите на НПМГ Алумни клуб, Sofia Etudes, RedVertex, B2N + 3D принтиране, Nakama, Ubisoft, форум за корпоративна социална отговорност и възможност за дискусии по темата, TimeHeroes, среща с родителите на децата, които посещават TRAP и дискусия, MusalaSoft, Kinematograf.bg, както и Организационна зона, където доброволците от Hewlett Packard Enterprise - Bulgaria, TimeHeroes, Musala Soft, Тротоара и учениците от СМГ и НПМГ ще разкажат за съвместната работа по организацията на TRAP fest 2018. Поради големият интерес все повече организации изявяват желание да се включат, затова следете събитието - очакват ви още много приятни изненади!

Ще има обособени зони за танцуване, за настолни игри – Abordage и DaПлейс, както и зона с музикални инструменти подсигурени от Dynacord и Pro Technica.

Двата дни ще бъдат завършени с гала концерт на главната сцена! Там ще стъпят обичаната от няколко поколения група D2 (8.12) и лошите момчета на българския рап WoshMC и Secta, Gerata, MD Beddah и Атила (9.12), а в акустичната зона талант ще покажат: Рада Илиева, Кристофър Уайт, Ния – победителка от Гласът на България 2018, The Hand-rolled midnights, Paracosm, Елица Дарк и още много други.

Посетителите ще се радват на театрални представления, стъндъп комеди и късометражни филми. Иновативното събитие на TRAP fest 2018 - Приключението 2 ще бъдат Скрап войните (Scrap Wars) @ T.R.A.P. fest 2018 – Save the planet. Състезанието ще се проведе в рамките на 2-та дни (8-и и 9-и декември), а участниците ще трябва да покажат знания и сръчност и с помощта на отбор и ментор и да сглобят функциониращ компютър от стари компютърни компоненти и части.

Записване за участие в скрап войните

Разбира се, важна част от всички дейности е и сътрудничеството с други благотворителни организации. I CAN TOO ще бъдат представени на специална зона и на главната сцена, като гостите ще могат да подкрепят и тяхната кауза.

TRAP fest 2018 - Приключението 2 се осъществява благодарение на HPE Bulgaria, UbiSoft Sofia, Musala Soft, Experian България, Goloka, БГ Радио, Teen station, J-point, Sofia Tech Park, Ardes.bg, ProTechnica Event, I CAN TOO и разбира се главните действащи - учениците от СМГ и НПМГ и T.R.A.P.!

Ако искате да подкрепите каузата на Фондация Тротоара може да се свържете с нас на info@trotoara.com или като пишете на Фейсбук страницата ни.

За фондация „Тротоара”

Мисията на „Тротоара“ е да вдъхнови младите хора да вярват в себе си, да творят, да създават свои ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна, стойностна част от обществото.

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, насочена изцяло към младежта. Целта й е да създаде подходящи условия за творчество и изява, като ги насърчи да изградят и развият културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват уменията си и да придобият нови. Да ги мотивира да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепя в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе №111Б

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Билети в мрежата на Eventim.bg

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1895757100447562/
Дати на провеждане: 8-9.12.2018 г., 11 – 21 ч.
Място: София Тех Парк, зала „Джон Атанасов”
Организатор: Фондация „Тротоара“
https://trotoara.com

Как да стигна:

Автобус - 84, 306, Тролей - 5, 8

Контакти:

http://sofiatech.bg/

 

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Билети в мрежата на Eventim.bg

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1895757100447562/
Дати на провеждане: 8-9.12.2018 г., 11 – 21 ч.
Място: София Тех Парк, зала „Джон Атанасов”
Организатор: Фондация „Тротоара“
https://trotoara.com

Последна редакция: 12.11.2018 г.

19МайНед

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама