Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Традицията повелява всяка неделя от месеца да бъде посветена на най-малките.
Специално за тях, между 11:00 и 12:00 часа,Wonder Party представя различни детски спектакли. Ето и програмата за месец декември:

    02 декември– Приказка за буквичките

    Царете на приказките, по забавен и атрактивен начин разказват историята на едно Слонче, което непрекъснато разрушава приказката си. То не иска да се учи да чете, а само да си играе. С помощта на Царете на приказките, обаче, Слончето разбира, че да си главен герой е отговорност, и че трябва да бъдеш грамотен, за да се грижиш добре за приказката си! Едно музикално представление, което активно включва и участието на публиката!

    09 декември – Вълшебна Коледа

    Забавна музикална програма с Дядо Коледа- вълшебник и най-малкото му джудже кученцето Чарли. Музика и фокуси с асистентката Снежанка.

    16 декември – Коледна какафония

    Дни преди да настъпи Коледа, джуджетата работят неуморно, за да изпълнят всяко едно желание на децата. Но една от тях, Сърдитка, отказва да работи и си тръгва под предтекст, че децата вече са все по-непослушни и искат все по-големи и сложни играчки. Извън пределите на работилницата тя се среща с Бандитко – бившо Главно джудже на дядо Коледа.

    Планът му е да превърне всички деца в негова зомби-армия, като по този начин ще си отмъсти на дядо Коледа, задето го е прокудил от фабриката си. А Сърдитка е перфектният съучастник, който може да го вкара отново в работилницата на дядо Коледа.

    Дали ще планът му ще проработи, ще разберем заедно!

    23 декември – Коледни неволи

    Интерактивно представление с участието на деца от публиката, които ще се запознаят с коледните български обичаи под формата на игри.

    30 декември - Джуджеска игротекаПарти с аниматорите от екипа на Wonder Party - за забава голяма се готви и надрада сладка си вземи.


Заповядайте, входът е свободен!

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. „Ситняково“ 48

Виж на картата

Как да стигна:

Трамвай No. 20 – бул. Ситняково
Автобус N. 9, 305, 413 – бул. Стиняково
No. 72, 120 – ул. Оборище

С кола:

Паркинг с  1600 парко-места, разположени на 3 нива.
Такса за паркиране:
0-4 часа: БЕЗПЛАТНО
5-6 часа: 2 лв./час
Над 7 часа: 3 лв./час

Контакти:

02/495 21 21
info@serdika-center-sofia.bg
http://serdikacenter.bg/
https://www.facebook.com/serdikacenter.bg/?fref=ts

Последна редакция: 04.12.2018 г.

пон - пет

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ПРОГРАМИ

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 3-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска сред ...

Jolly Kids

пон - пет 3-7г. -
реклама
реклама