Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Момичетата от KOOKY out of the box ни представят тяхната специална коледна кутия. Ян и Моли ще потопят своите малки приятели в магията на Коледа с интересни факти, приказни истории и прекрасни идеи за семейни игри. Те ще разкажат на децата историята на коледната картичка, каква е истината за Дядо Коледа, защо Рудолф е най-известният елен на белобрадия старец и още много изненади. Без игри няма как да са KOOKY out of the box.

Поръчайте тук: ТЕМА КОЛЕДНА КУТИЯ

Още подробности на http://kooky.bg/

В коледното издание на кутиите, децата ще намерят необходими материали за изработването на коледни играчки от съхнеща глина, игра със зарче и помпони и още много интересни занимания. Те ще внесат настроение и усмивки по време на вашите коледните вечери. Всичко това, събрано в красива опаковка, с етикет и специална авторска картичка. Прекрасна идея за подарък на всяко умно и любознателно дете.

Поръчайте Вашата КОЛЕДНА КУТИЯ сега!

текст: Организаторите

Къде се намира:

http://kooky.bg/

Последна редакция: 06.12.2018 г.

пон - пет

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ПРОГРАМИ

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 3-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска сред ...

Jolly Kids

пон - пет 3-7г. -
реклама
реклама