Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Фортисимо Фамилия посвещават концерт на българските класици

Концертите на детската музикално- образователна програма продължават през януари. “Крали Марко”, "Отело", “Пролетно тайнство”, “Шехерезада” са само част от новите заглавия за годината в поредицата Фортисимо Фамилия.

На 27 януари, неделя от 11:30 часа програмата ще срещне своята публика с творчеството на най- значимите български композитори. От сцената на зала “България”, актьорите Деян и Дарин Ангелови ще разкажат приключенията на Крали Марко на фона на музика, написана от родните музикални гении. В концерта със свои авторски изпълнения ще се включат и виртуозите Теодосий Спасов и Георги Андреев. Софийската филхармония ще свири произведения на Панчо Владигеров,
Марин Големинов, Любомир Пипков и други, под диригентската палка на маестро Павел Златаров.

Концертите на образователната програма винаги се провеждат пред пълни зали и предлагат незабравимо музикално преживяване за малки и големи.

След "Приказка за Крали Марко”, програмата продължава с "Отело"- концерт за тийейджъри (17 февруари, неделя от 19:00 часа) със звездното участие на Радина Кърджилова и Деян Донков. А в първия пролетен месец предстои Фортисимо Академия с "Пролетно тайнство"- образователен концерт за възрастни с диригент Максим Ешкенази (24 март, неделя 19:00 часа) и ще завърши с последните два за сезона детски концерта- “Шехерезада" (14 април, неделя 11:30 часа) и "Детска филмова музика" на 19 май, неделя 11:30 часа.

Билетите за всички концерти вече са в продажба на касата на зала “България”, както и онлайн в сайта на Софийска филхамония, eventim.bg.

Повече информация за детската музикално- образователна програма търсете на www.fortissimo.bg/family, както и във Facebook на Fortissimo Family.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. "Аксаков" 1

Виж на картата

Как да стигнем:

Тролей 9

С кола:

Синя зона, паркинг към залата няма. Има паркинги към синята зона - например на пл. княз Александър I

Работно време:

в делнични дни от 09:30 до 14:30 часа и от 15:00 до 19:30 часа
в събота: от 09:30 до 14:30 часа
В случаи с концерти в извънработно време билетна каса отваря за продажба на билети 1 час преди началото на концерта.

Контакти:

02 98 77 656

Интернет страница:

http://sofiaphilharmonie.bg/
http://fortissimo.bg/family/

Пие ми се вода:

Носете си.

Пишка ми се:

Тоалетните на зала България

Купи ми го:

Няма магазин за сувенири

София играе:

След концерта можете да разгледате игрушките в градската градина. Има едни "музикални".

Последна редакция: 07.01.2019 г.

19ЮниСря

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама