Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Хокеят на лед е отборен зимен спорт, който се играе върху ледена пързалка с шайба, кънки и стик. Играе се от два отбора по шест човека, които се стремят да си отбележат гол, вкарвайки шайбата във вратата на противниковия отбор. В днешни дни хокеят е един от най-популярните спортове в страни като Канада, САЩ, Русия и други северни страни.

Тренировката ще бъде проведена от Хокеен клуб „Левски“ София, 13 пъти шампион на България и 17 пъти носител на купата на България. Тренировката по хокей има за цел да запознае включилите се любители на зимните спортове с основните правила на този зимен спорт и да предостави шанса на всички, проявили интерес, да се докоснат до магията на леда. Няма да има предварително разделение по групи.

За провеждането на тренировката не се изисква никаква специална екипировка. Всичко необходимо ще бъде предоставено безплатно на място. Всеки, който има лични кънки, може да си ги донесе за по-голям комфорт на леда.

    Предназначено за: деца над 6 години и възрастни
    Дата: 20.01.2019, неделя
    Час на провеждане: 14:20 до 15:40. Молим всички участници да дойдат минимум 15 минути по-рано, за да може да се екипират и да започнем урока навреме.
    Място на провеждане: Зимен дворец на спорта, голяма зала

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

текст: Организаторите

Къде се намира:

ж.к. „Студентски град“, на ул. „Акад. Борис Стефанов“

Организатор:

DECATHLON

Виж на картата

Организатор:

DECATHLON

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Как да стигна:

Автобус 280,294,94, 102

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

тел: +359 2 86 85 534
http://www.academica2011.com/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Последна редакция: 09.01.2019 г.

24МайПет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама