Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Тази приказка е за това, как София се превърна във Венеция ИЛИ Ето така започна потопът - заради една нищо и никаква топка.Спектакълът е първият от поредицата спектакли, вдъхновени от „Анини приказки” – приказки за най-малките в стихове от Стефан Цанев.Един баща излиза с малката си дъщеричка на разходка. Детето има красива топка.

Но ето, че на витрината на един магазин, виждат същата топка. Момиченцето иска татко да й купи и другата топка и започва да реве… И реве така силно, че наводнява целия град.Екипът избира уникална форма на представлението. Приказката се разказва с вода и боички, които се леят свободно и се създават най-различни картини на живо. Актьорът разказва историята като я рисува на голям прозорец. Той променя картините, рисувайки ги на живо по време на цялото представление и създава причудливите герои от чадърите и бояджийските материали, разхвърляни по сцената, по време на увлекателния разказ.

oт Стефан Цанев - Илкова Театър
Режисьор: Катерина Илкова 
Сценография: Христина Недева                                                                                            
Музика: Андрей Дреников
Моноспектакъл на Георги Георгиев

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул."Васил Д. Стоянов"

Виж на картата

Как да стигнем:

Автобус 11,60,72,77,83,45

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

тел. 02/483-20-09
GSM: 0884 175 940 / 0888 137 514
atelie313@abv.bg

Интернет страница:

http://www.atelie313.com

 

Последна редакция: 09.01.2019 г.

пон - пет

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ПРОГРАМИ

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 3-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска сред ...

Jolly Kids

пон - пет 3-7г. -
реклама
реклама