Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

КОСМИЧЕСКО БЪДЕЩЕ ЗА ТВОЕТО ДЕТЕ

Космическа академия "Space Academy " предлага иновативни космически програми за деца на възраст 4 - 15 г., които дават на възпитаниците си трайни и задълбочени познания в областта на Космоса, за да придобият качества и умения, необходими за успех в професиите на бъдещето. Целенасочено развиваме творческата мисъл на децата и насочваме интереса им към науката, технологиите, инженерството и математиката.

С помощта на игри и проекти децата се превръщат в астронавти, които пътуват до Луната и Марс. Събуждаме спящия инженерен гений у малчуганите като им даваме възможност да проектират и ИЗСТРЕЛЯТ СОБСТВЕНИ РАКЕТИ. Чрез наученото при нас те могат да станат част от истински космически мисии в близкото бъдеще.

Нашите авторски иновативни програми от по 6 модула задават у децата цялостна представа за Космоса и мястото на човека в заобикалящия го свят в невероятни детайли, поднесени по интересен и забавен начин.

Подробна информация - http://spaceacad.com/

НАШИТЕ ПРОГРАМИ:

Астрономия и Астрофизика
(подходяща за деца от 4 до 12 годишна възраст)

С “Астрономия и астрофизика” децата получават дълготрайни и задълбочени знания за Космоса докато се забавляват и творят! В рамките на допълнителния домашен практически проект всяко дете получава комплект подръчни материали, с които да построи луноход (или марсоход) вкъщи.

Астронавтика и космическо инженерство

(подходяща за деца от 4 до 12 годишна възраст)

С “Астронавтика и космическо инженерство” децата правят уверени първи стъпки в света на астронавтиката и научават всичко за космическите начинания на човечеството! В рамките на допълнителния домашен практически проект всяко дете получава комплект подръчни материали, с които ще построи и изстреля своя собствена ракета на терен!

Вълшебните тайни на Космоса
(подходяща за деца от 4 до 12 годишна възраст)

С “Вълшебните тайни на Космоса” малчуганите получават задълбочени знания по едни от най-вълнуващите теми в космическите науки, а именно как е създадена Слънчевата система, къде в Космоса би съществувал извънземния живот, кои са космическите открития, които формираха съвременния свят и кои са техните откриватели, каква е структурата на Вселената и още много други.

Курсовете се провеждат събота или неделя. Линк към графика на курсовете.

Цена на всяка една програма: 120лв.   110 лв.
Цена на двете програми: 240лв.   200 лв.
Цена за едно посещение - 30 лв.
Нашите програми имат гаранция за качество, което означава, че ако на Вашите деца не им допадне това, което предлагаме, ние ще Ви върнем парите обратно.

Запиши се тук - http://spaceacad.com/prices/

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Проф. Боян Каменов № 3, Учебен корпус Музейко

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Запиши се тук - http://spaceacad.com/prices/

Как да стигна:

Метростанция Г.М.Димитров
Автобусни спирки - МГУ: 123, 69, 70, 88, 676, 41, СБАЛ по онкология: 88, 280, 294, Г. М. Димитров: 102, 94

С кола:

има собствен паркинг - малък
районът е свободна за паркиране зона

Контакти:

088 943 4329
https://www.facebook.com/SpaceAcademyBG/

http://spaceacad.com/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Запиши се тук - http://spaceacad.com/prices/

Последна редакция: 15.01.2019 г.

23ЮлиВто

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама