Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

CoderDojo Bulgaria и Дигитална Национална Коалиция, в партньорство с Microsoft Bulgaria и Telerik Academy School, организират работилници за "Безопасност в интернет" за деца и родители.

Работилниците ще се проведат на 9 февруари от 13:00 ч. в Телерик Академия в гр. София. Необгходима е предварителна регистрация на coderdojo.bg/schedule

Работилниците се провеждат по повод Международния ден за безопасен интернет и се фокусират върху онлайн рисковете за децата и младите хора и върху необходимостта да се развие дигитална и медийна грамотност у децата от най-ранна възраст. Участие ще вземат и представители на ГДБОП, които ще запознаят децата и родителите с реалните опасности, пред които са изправени в онлайн пространството.

Убедени сме, че в днешно време да научим децата на безопасно поведение в онлайн средата, е толкова важно, колкото и да знаят как да са в безопасност във физическия свят. Ние като родители трябва също да сме наясно за рисковете, които крие онлайн пространството за нас и за децата ни.

Участието в работилниците е безплатно, но е нужна предварителна регистрация на coderdojo.bg/schedule, която ще е активна до изчерпване на местата. Работилниците за деца и родители ще се проведат по едно и също време в съседни зали. Необходима е отделна регистрация за всяка една от тях. Заниманията са подходящи за деца между 7 - 13 години и за техните родители.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Ал. Малинов 31

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Необгходима е предварителна регистрация на coderdojo.bg/schedule

Как да стигна:

Автобус 305, 76, 88, 213, 113, 314, 111, 4, 306

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

02 809 9850
http://www.telerik.com

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Необгходима е предварителна регистрация на coderdojo.bg/schedule

Последна редакция: 07.02.2019 г.

реклама
реклама