Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Детската театрална постановка „Въртележка на парите“ е първата по рода си пиеса за финансова грамотност. Премиерата ще се състои на 17 март 2019 г. от 11 ч. в камерната зала „Славянска беседа“, ул. „Г.С. Раковски“ 127, гр. София. В нея участват ученици от СУ„Козма Тричков“, гр. Враца.  Освен ще се превъплътят в героите от пиесата, те ще ни представят и две авторски песни, създадени специално за „Въртележка на парите“.

Представлението е подходящо за деца 7-12 г. и техните родители. Входът е свободен.

Пиесата „Въртележка на парите“ е иновативен образователен подход, базиран на концепцията за „урок-спектакъл“.  Чрез него децата от пасивни участници в учебния процес се превръщат главни действащи лица. Те са творци, те са  актьори и музиканти. Така в процеса на репетиции учат за парите и  други важни неща. Така те стават екип от приятели, които заедно създават стойност.

Пиесата е част от програмите по иновативна финансова грамотност „За парите и други важни неща“, реализирани от фондация „Инициатива аз финансова грамотност“ с подкрепата на NN България.

По време на събитието ще бъде представен новият сайт www.finansizadeca.bg.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. "Г. С. Раковски" 127

Виж на картата

Организатор:

Фондация "Инициатива за финансова грамотност"

Как да стигнем:

Метро - Метростанция "Софийски университет Св. Климент Охридски"
Тролей 9, Трамвай 10,12,18

С кола:

Синя зона за паркиране

Организатор:

Фондация "Инициатива за финансова грамотност"

Последна редакция: 13.03.2019 г.

24МайПет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама