Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

В “Artgound centre” старираме поредица беседи с психолога Марина Грозданова. В приятната и непринудена обстановка на нашата зала ще имаме възможност да обсъждаме различни теми с професионален психолог и да се постараем да намерим отговори на въпроси, които ни вълнуват, за да на правим живота си по-лек и приятен. 

Започваме на 16ти март (събота) от 14:00ч.  с първата тема от поредицата -  „Сексуалното възпитание на децата“. 

Ще обсъдим кога и по какъв начин е добре да говорим на децата за сексуалните взаимоотношения или може ли темата да не бъде толкова страшна?;
•      Как да избегнем „сексуализирането“ на децата още през първите им години;
•      Как да изградим здрава самооценка и нагласа към пълноценни взаимоотношения, като превенция на рисковото сексуално поведение или могат ли татковците наистина да предпазят своите дъщери?
•      Кои са факторите, които обуславят рисковото сексуално поведение в тийнейджърска възраст?
 •     Как близостта, която проявяваме помежду си като родители и партньори, влияе на сексуалните взаимоотношения на порасналите ни деца?

Няколко думи за нашия психолог.
Марина Грозданова е преподавател, психолог и обучител. И най-вече вдъхновител. От 2008 г. се съсредоточава върху изграждане на емоционална зрялост и устойчивост на характера, подобряване на взаимоотношенията и подпомагане на себепознанието на учениците, семействата и педагозите, с които работи. Автор е и на книгата „Уроци за сърцето“, посветена на изграждането на добродетелите на характера и емоционалната зрялост у децата. Заразителният ентусиазъм и щедростта, с които споделя знанията си, са впечатляващи. С присъщата си любознателност, тя непрестанно обогатява методите си на преподаване към ученици и колеги. Магистър е по детско-юношеска психология.
 
*Беседата ще бъде с обща продължителност 3 часа и включва 30 минутна пауза.

Цена: 25лв. (включва комплимент кафе или чай по ваш избор)

Можете да заявите участие като ни пишете на e-mail: info@artgroundcentre.com или да се свържете с нас на тел. 0887811893.

*Моля, споделете на каква възраст са децата ви когато потвърждавате участието си.
 
Очакваме ви!

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Граф Игнатиев 3, ет.2

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Можете да заявите участие като ни пишете на e-mail: info@artgroundcentre.com или да се свържете с нас на тел. 0887811893.

Как да стигна:

Трамвай 10,12,18

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

088 818 8833
http://www.artgroundcentre.com
https://www.facebook.com/ArtGroundCentre/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Можете да заявите участие като ни пишете на e-mail: info@artgroundcentre.com или да се свържете с нас на тел. 0887811893.

Последна редакция: 13.03.2019 г.

23ЮлиВто

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама