Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Една година по-късно заниманието "Творчество за бебоци" ви очаква отново!!! Бебешката ваканция осуети плановете ми да  творим заедно, но пък ми даде възможност да събера най-любимите рецепти от заниманието в книжка "Творчество за бебоци".

Тази неделя 17.03.2019 ще ви очаквам за едно от най-любимите ни занимания!  Всички ще имат възможност да опитат и разгледат материалите, с които често играем по време на заниманията и да си тръгнат с книжка с рецептите, които да изпробват вкъщи!

Чрез играта децата учат, докато се забавляват, експериментират и опознават света около тях. Наша задача като възрастни е да им дадем подходящи условия за това.

Творчество, което ще сътворим с бебоците е по-скоро сензорно усещане, отколкото готов продукт. Целта е мъниците да се запознаят с различни материали и консистенция, при това 95% от материалите, с които работят, са естествени продукти, брашно, ориз, сол, макарони, спагети, сметана и др. по начин, който е присъщ за тях, чрез преливане, пресипване, рисуване (мазане), рязане и т.н.

Начален час: 10:30ч. (неделя 17.03.2019)
За деца от 1 до 3г. (По-големи братчета и сестричета са добре дошли, заниманията са подходящи за деца до около 5 години)

Вход: 17 лв (за дете и придружител) - в цената е включена цветна книжка с рецептите!!!
20 лв (за две деца с придружител) с включена 1 книжка

Книжката може да бъде закупена и извън заниманието!

Записването е задължително на телефон 0885 215 918

Не се колебайте да задавате въпроси! :)

текст: Организаторите

Къде се намира:

жк Младост 1, бл.16А

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Записването е задължително на телефон 0885 215 918

Как да стигнем:

Метростанция: Младост 1 (10мин. пеша от метростанцията), Автобус 306 и Тролейбус 5 – Спирка: Младост 1 бл. 6.

С кола:

Пряка на бул. Йерусалим (зад блок 12), идвайки от Цариградско шосе или бул. Андрей Сахаров
Има ли паркинг? Междублокови паркинги, в делничен ден винаги има свободни места.

Контакти:

тел. 02/ 999 99 02,
моб. 0885 215 918,
office@radostina-stoyanova.com

www.radostina-stoyanova.com

Фейсбук: РадостИ

Къде се провежда:

Помещението е едно (25кв. м.) с големи фасадни прозорци, подът е ламинат, през зимните месеци молим децата да си носят пантофи или дебели чорапи.

Пие ми се вода:

Винаги има безплатна бутилирана вода за посетители.

Пишка ми се:

Стандартна тоалетна

Купи ми го:

В РадостИ няма търговска дейност. Всичко, което децата могат да вземат със себе си са изработените от тях творчески артикули.

Достъпност:

Помещението е на партера. Блокът се намира в глуха улица, завършваща с паркинг само за жителите. Огромен тротоар ( ширина почти 3м.)  подходящ за рисунки с тебешири и игри на слънце. Няма стълби, прагове или трудно проходими участъци. Количките могат да се оставят директно пред вратата и прозереца или в лошо време на входа в помещението.

„РадостИ“:

Школа РадостИ е конструирана и организирана като частна психологическа практика, в която освен консултации по детска психология,  има занимания с цел подкрепа на децата в тяхното социално и емоционално развитие. Тук родителите имат възможност да попитат и получат информация относно различните етапи от детското развитие. Основната тема е превенция на емоционални и поведенчески дефици, затова при нас емоциите са основна движеща сила.

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Записването е задължително на телефон 0885 215 918

Последна редакция: 14.03.2019 г.

24МайПет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама