Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

парк Младост 3

1800 ч всички безплатно
Сподели:

Под наслов #вДъхНови града с NET1 ще премине специалното #зелено събитие, което организираме на 19 април, от 18:00 часа, в парк „Младост 3“, съвместно със 144 СУ „Народни будители“, Фондация „77“ - създател на Гората.бг - Когато станем 100 000 ще посадим гора и Столична община - район "Младост".

Мероприятието има за цел да подчертае важността на темата за #околната #среда и отговорността, която всеки от нас носи за опазването й, и ще бъде съпътствано от #инициатива за събиране на средства за озеленяването на градинка в квартала.

Жителите и гостите на столичния квартал Младост ще могат да се насладят на интересна програма, включваща благотворителна #изложба „Пролет в София“, с картини на ученици, изучаващи изобразително изкуство в 144 СУ „Народни будители“, както и #концерт с танцово-музикални изпълнения на ученици, обучаващи се в профилите „Изкуства – музика“ и Изкуства – хореография“ на столичното учебно заведение.

Всички желаещи да подкрепят инициативата ще могат да закупят #картини от изложбата или да направят #дарение. Дарителската акция ще се осъществява с подкрепата на Фондация „77“, а залесяването на избраната градинка ще се случи през есента, в посочено от СО район „Младост“ пространство в квартала.

Достъпът до събитието ще е с вход свободен.

#вДъхНови града с NET1 е част от програмата ни за корпоративна социална отговорност, с която имаме за цел да показваме възможностите за подобряване на градската среда. Активно организираме инициативи за залесяване на столицата, част от които „Зелено лято с NET1“ и “Зелено кино за зелена Дружба“. Кампанията #вДъхНови града с NET1 се организира в партньорство със 144 СУ „Народни будители“ и Фондация „77“. Партньор и домакин е СО район „Младост“.

Полезни връзки:
Официален сайт на NET1: www.Net1.bg 
Официален сайт на 144 СУ „Народни будители“: https://144sou.bg
Официален сайт на Столична Община район „Младост“: https://mladost.bg
Официален сайт на Фондация „77",  Когато станем 100 000 ще посадим гора:  http://gorata.bg

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. "Свето Преображение"

Виж на картата

Как да стигна:

Метро – Метростанция Акад. Ал. Теодоров-Балан, Автобус 4,305,314, 113,213

С кола:

Свободна за паркиране зона

 

Последна редакция: 17.04.2019 г.

19ЮниСря

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама