Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Фондация „Асоциация Анимус”, като част от националната кампания „Да бъдеш баща”, Ви кани на публична конференция за цялото семейство "Бащите говорят!", която ще се състои на 20 април 2019г. (събота) от 10:00 до 14:00ч. в Сити Марк Арт Център, бул. "Янко Сакъзов" 30.

Кога и защо “татко” става най-важната дума в живота на един мъж? За да отговорят на този въпрос, в първата по рода си конференция, посветена на бащинството, ще вземат участие бащите Дончо Папазов, Тервел Пулев, Цветан Цветанов, Таньо Шишков, майката Искра Ангелова, семействата Магдалена Малеева и Любомир Ноков, Стефан Командарев и Надя Кожухарова.Това са само част от участниците, които ще споделят с публиката своите лични истории за това да бъдеш баща и родител - щастливи, трогателни, но винаги безкрайно вдъхновяващи.

Водещи на събитието ще бъдат Мария Чомарова, психоаналитик и директор на фондация “Асоциация Анимус” и Димитър Стоянович, журналист, сценарист и автор на документални и игрални филми, последният от които - “Снимка с Юки” - разглежда родителството от различни, често противоречиви перспективи.

Ще прозвучат и автентичните послания на децата към техните бащи.

Билети: На касата на Сити Марк Арт Център & онлайн на https://www.cmart.info/teatr

„Да бъдеш Баща“ е национална кампания, целяща да фокусира вниманието на обществото върху значимостта на бащината роля за пълноценното развитие на детето. „Да бъдеш баща“ е част от международната кампания MenCare.

Партньори в кампанията: Асоциация Родители; Институт по социални дейности и практики; Български център за джендър изследвания; Фондация „Лале“; Фондация „Джендър образование, изследвания и технологии“; Национална мрежа за децата; Фондация „Приложни изследвания и комуникации“; Фондация „За нашите деца“; Център за изследвания и политики за жените

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. "Янко Сакъзов" 30

Виж на картата

Контакти:

02/ 955 74 78

www.cmart.info

https://www.facebook.com/citymarkartcenter/

Как да стигнем:

Трамвай 20, 22, 23

С кола:

Зелена зона

Последна редакция: 04.04.2019 г.

19ЮниСря

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано

на същото МЯСТО

реклама
реклама