Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Jolly Kids

1400 ч 2-7г. безплатно
Сподели:

„Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно“, Питър Пан.

На 21.04 (неделя) Jolly Kids ще се превърне във вълшебна страна на светлината, защото при нас ще гостуват чудните детски книги на издателство Софтпрес.

На най-цветния празник ще се разходим из най-цветните страници. Ще направим обиколка на Стария континент с „Детски атлас на Европа“, ще решаваме най-забавните задачи с „Математика за лека нощ“ и ще се подготвим за Великден със „100 развиващи игри“.

Заповядайте на това слънчево събитие, на което ще можете...

да се запознаете с много детски книги
и да си поговорите с нашите прекрасни гости от Софтпрес.

Кога и къде?

Неделя, 21 април, от 14:00-15:00 ч. в Пространство за деца и родители Джоли Кидс.

За кого?

Събитието е подходящо за деца на 2-7 г.

ВХОД СВОБОДЕН!

Събитието е част от съпътстващата програмата на кампанията „Походът на книгите“, организирана от Асоциация Българска Книга.

----
По време на събитието ще бъдат представени следните книги:

„Детски атлас на Европа“

Най-важното за Стария континент за млади откриватели! „Детски атлас на Европа“ повежда децата на вълнуващо пътешествие и им разкрива коя е най-голямата страна на континента, какво означава „гейзер“ и къде нощта продължава петдесет и едно денонощия. Кратките текстове и прекрасните илюстрации са безценен пътеводител, който разказва вълнуващи истории за природата, културата, историята и кухнята на всяка от европейските държави.

„Математика за лека нощ"

Морковите винаги ли са били оранжеви? Може ли змията да изгуби езика си? По дърветата ли растат парите? Полезни ли са безалкохолните? В „Математика за лека нощ“ задачките и забавните факти се комбинират с лекота, за да се получи едно щуро и завладяващо приключение! Тази магическа формула превърна поредицата на Лора Овърдек в любима на хиляди любознателни хлапета по света, а и на техните родители.
Трите книги от поредицата превръща страховитата математика в забавление, а малчуганите – в суперумници, и доказват, че математиката е забавна, полезна и необходима за почти всичко в нашето ежедневие!

„Български обичаи: научи и оцвети"

От кукерите и конските кушии, през мартениците и боренето с яйца, до нестинарските танци и коледарските благословии – в тази книга са събрани петнайсет от най-популярните български обичаи. Предавани от поколение на поколение, те преплитат християнски символи и древни традиции и са път за опознаване на родната история и връзка с предците ни.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Проф. Иван Дуйчев 12 В, кв. Павлово

Виж на картата

Как да стигна:

Автобус - 107, 111

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

087 782 2804
https://jollykids.bg/
https://www.facebook.com/JollyKidsSofia/

Последна редакция: 17.04.2019 г.

20ЮниЧет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама