Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Bulgaria Mall

1200 ч всички безплатно
Сподели:

Заедно с Фондация За Храната ще отбележим Ден на революцията в храненето на 18 май от 12:00ч., ниво партер в Bulgaria Mall. *Събитието е подходящо за деца.

Програма:
12:00 – 12:15 ч.
Игра с деца от работилницата

12:15 – 13:15 ч.
Кулинарна работилница с водещи: Елена Петрелийскa (Elena Petreliyska) и Ники Красимиров

13:15 – 13:40 ч.
Вокални изпълнения на детска вокална група – Невероятните хлапета, Център за изкуство Зорница

13:40 – 14:00 ч.
Сертификати и награди

Със специалното участие на Маги Джанаварова.

Защото искаме да покажем на нашите деца каква е здравословната алтернатива при храненето. Искаме те да научат за полезните храни и как сами могат да си приготвят нещо вкусно за хапване. Искаме всички заедно да се забавляваме. Заповядай и се включи в събитието "Не яж "боклуци", яж зеленчуци!". Всяко дете ще получи подарък от фондация "За храната" и Kotanyi.

*Моля имайте предвид, че работилницата ще стартира със свободни 100 места. При освобождаване на място в рамките на часовете на работилницата - мястото ще може да се заеме от друго дете, желаещо да се включи.

Преди започване на работилничката от Фондация "За храната" ще дадат на родителите да попълнят декларация-съгласие за участие на детето/децата ви в кулинарната работилничка, поради това, че рецептата съдържа продукти с алергени. Моля да имате предвид, че без вашето изрично съгласие няма да можем да включим детото/децата ви в събитието. Благодарим за разбирането.

текст: Организаторите

Къде се намира:

Бул. България 69

Виж на картата

Как да стигна :

Автобус 64
Трамвай 7

С кола :

Безплатен паркинг (до 3 часа; 4 часа, ако сте на кино)

Контакти:

http://www.bulgariamall.bg/

Последна редакция: 08.05.2019 г.

23ЮлиВто

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама