Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

OBORISHTE 5 Gallery and Hall

1100 ч 5-12г. 1000 лв
1200 лв
Сподели:

Залата на “Оборище” 5 отваря врати за поредицата от концерти-спектакли за деца  „Дивертименто“.
„Дивертименто“ е серия от интерактивни музикални представления за деца на възраст между 5 и 12 години. Спектаклите съчетават разкази за музиката, музикални изпълнения и музикални игри за посетителите.

Програмите разкриват пред децата вълшебството на музиката, музикалните инструменти и професии по един достъпен и забавен начин. Класическата музика става разбираема и близка, изпълнена от изключителни професионалисти. Концертите приканват децата активно да се включват в творческия процес и помагат на всяко дете да развие свое индивидуално отношение към музиката.

Тримата музиканти от „Дивертименто“ - Грациела Панайотова, София Радилова и Младен Тасков са обединени от идеята, че любовта към класическата музика се възпитава. Творческият екип включва водещите Маргарита Илиева и Иглика Радилова и режисьора Елза Лалева.

„Кой стои зад музиката“ е програмата, с която започва концертният цикъл. Спектакълът проследява възникването и развитието на музикалните професии, “невидими” в завършеното музикално произведение, представено при концертно изпълнение или аудио запис. Това са професии като лютиер, композитор, аранжор, музикален педагог, тонрежисьор. Програмата обяснява значението и важността на всеки от многобройния екип от професионалисти, които участват в създаването на музиката, като се редуват разкази за музиката, музикални изпълнения и музикални игри.

Включени са произведения от композиторите В. А. Моцарт, Х. Уайт, Е. Григ, Й. Брамс, Джон Уилямс, Петко Стайнов, П. Христосков.
 
Очаквайте програмите “Музиката и танците”, “Музиката и книгите”, “Музиката и филмите”.
___________________________________________________
Билети на касата на зала Оборище 5
Цена: 10 лв. деца / 12 лв. придружители

текст: Организаторите

Организатор:

Дивертименто / Divertimento

Организатор:

Дивертименто / Divertimento

Къде се намира:

ул. "Оборище" 5

Как да стигна:

Тролей 1,11,2,4, Трамвай 22,20

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

http://oborishte5.com/

Последна редакция: 07.05.2019 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

реклама
реклама