Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Приятели, за втора поредна година Ви каним на разходка и пикник край теснолинейката по случай Международния ден на детето – 1-ви юни.

Тази година мероприятието ще се проведе край гара Долене – между Септември и Велинград, на южния бряг на река Чепинска, далеч от шума на града. Наоколо има обширни ливади, подходящи за пикник, свободен достъп до реката, безопасни условия за игра на децата – на няколко километра от шосето, както и възможност за разходка сред природата.

Ще Ви чакаме в съботния 1-ви юни, от 13:00 ч., за да прекараме заедно един приятен следобед сред природата и край любимото влакче. Носете си всякакви спортни и настолни игри, и принадлежности за игра като въже, топки, обръч, карти, домино и други за децата. За онези, които обичат да рисуват, ще направим конкурс за рисунка – за него носете пособия за рисуване, а за пеещите ще има караоке.

Не забравяйте да си носите одеяло или нещо друго, което да си постелете на тревата, както и чадър или дъждобран, в случай, че завали.

Удобните влакове за пътуване в деня на събитието са „Места” в 12:25 ч. от Септември (с връзки от София, Пазарджик и Пловдив) и „Вихрен”  10:20 от Добринище (също от Банско, Разлог, Якоруда и Велинград). След като дойдете в ранния следобед, връщането е в 17:15 с влак „Рила” в посока Добринище и в 18:34 с „Родопи” – посока Септември и оттам с връзки за София, Пазарджик и Пловдив.

Билети се издават във всички каси на БДЖ и не е необходимо да купувате билети предварително, яма да има запазени места. Децата до 7-годишна възраст пътуват безплатно, за останалите важат цените на БДЖ и всички намаления за учащи, пенсионери и групи. Когато отидете на касата е необходимо просто да заявите часа на влака, с който ще пътувате и крайната дестинация – гара Долене, защото пътуването Ви ще се осъществи с редовни влакове, пътуващи ежедневно.

Подробна информация за събитието ще намерите в нашия сайт https://www.tesnolineikata.com.

Очакваме Ви!

текст: Организаторите

Къде се намира:

Долене

Виж на картата

Последна редакция: 15.05.2019 г.

24ЮлиСря

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама