Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Приятели, за втора поредна година Ви каним на разходка и пикник край теснолинейката по случай Международния ден на детето – 1-ви юни.

Тази година мероприятието ще се проведе край гара Долене – между Септември и Велинград, на южния бряг на река Чепинска, далеч от шума на града. Наоколо има обширни ливади, подходящи за пикник, свободен достъп до реката, безопасни условия за игра на децата – на няколко километра от шосето, както и възможност за разходка сред природата.

Ще Ви чакаме в съботния 1-ви юни, от 13:00 ч., за да прекараме заедно един приятен следобед сред природата и край любимото влакче. Носете си всякакви спортни и настолни игри, и принадлежности за игра като въже, топки, обръч, карти, домино и други за децата. За онези, които обичат да рисуват, ще направим конкурс за рисунка – за него носете пособия за рисуване, а за пеещите ще има караоке.

Не забравяйте да си носите одеяло или нещо друго, което да си постелете на тревата, както и чадър или дъждобран, в случай, че завали.

Удобните влакове за пътуване в деня на събитието са „Места” в 12:25 ч. от Септември (с връзки от София, Пазарджик и Пловдив) и „Вихрен”  10:20 от Добринище (също от Банско, Разлог, Якоруда и Велинград). След като дойдете в ранния следобед, връщането е в 17:15 с влак „Рила” в посока Добринище и в 18:34 с „Родопи” – посока Септември и оттам с връзки за София, Пазарджик и Пловдив.

Билети се издават във всички каси на БДЖ и не е необходимо да купувате билети предварително, яма да има запазени места. Децата до 7-годишна възраст пътуват безплатно, за останалите важат цените на БДЖ и всички намаления за учащи, пенсионери и групи. Когато отидете на касата е необходимо просто да заявите часа на влака, с който ще пътувате и крайната дестинация – гара Долене, защото пътуването Ви ще се осъществи с редовни влакове, пътуващи ежедневно.

Подробна информация за събитието ще намерите в нашия сайт https://www.tesnolineikata.com.

Очакваме Ви!

текст: Организаторите

Къде се намира:

Долене

Последна редакция: 15.05.2019 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

реклама
реклама