Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Читалище.то

1100 ч 6-10г. безплатно
Сподели:

Радостни и развълнувани обявяваме следващото събитие, защото е посветено изцяло на децата! Заедно със създателите на поредицата "Градът на скейтбодровете" те каним да се запознаеш отблизо със случките от това приказно място и да похапнеш здравословни лакомства, приготвени от нас - любимите ти книжни сладкарки.

На 18 май (събота) в Читалище.то, писателката Мария Мартин и илюстраторката Ива Груева ще ни разкажат как се е родила идеята за града на добрите дела, хармонията и усмивките. Ще можеш да им зададеш всички въпроси, които измислиш и да опиташ не една, а цели три книжни вкусотии, вдъхновени от поредицата. Разбира се, ще има от любимите здравословни бонбони на дядо Желе, но друго няма да издаваме (шшшт!).

По традиция сме помислили и за награди, но те ще трябва да бъдат спечелени :)

Събитието е подходящо за деца между 6 и 10 години, но всички малчугани са добре дошли (заедно с поне един възрастен придружител, разбира се).

Вход свободен! А който желае ще може да закупи книжен сладкиш с кауза, като събраните средстава ще помогнат да продължим дейността си и да готвим и четем с деца в неравностойно положение. Очакваме те и обещаваме никой да не скучае!

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. "Лом" 1

Виж на картата

Как да стингна:

Метро - станция Сердика, Трамвай - 4, 12, 18

С кола:

Синя зона

Контакти:

https://www.facebook.com/chitalishtetobg/
http://chitalishte.to/

Последна редакция: 15.05.2019 г.

23ЮлиВто

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама