Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Борисова градина

1000 ч всички безплатно
Сподели:

НАЦИОНАЛЕН РОЛЕРСКЕЙТ ФЕСТ СОФИЯ 2019 - най-големият, уникален и атрактивен Фестивал на скейт спортовете с ролери, ролкови кънки, лонгборди, скейтборди и тротинетки на 18.05.2019 г. в Борисова градина и 19.05.2019 г. на Картинг писта Красна поляна Ви очаква с богата, разнообразна програма, състезателен дух, много емоции и много настроение!

Официалното откриване на Фестивала ще бъде в 10:00 ч. на 18 Май 2019 г. в Борисова градина на Скейт спота над езерото Ариана от представители на Министерство на младежта и спорта и Българска Ролер-Скейт Федерация и се провежда с подкрепата на Столична община - Дирекция "ПИСТ".

Ще имате възможност да се насладите на демонстрации от виртуози, фристайл трикове, скачане на рампа, артистичност с ролери, ролкови кънки, лонгборд и тротинетки, скачане на хипиджъмб с борд и още.

Ще можете да покажете своите умения в забавните състезателни игри с ролери, ролкови кънки, лонгборди и тротинетки в различни възрастови групи.

Най-добре представителите се в състезанията ще бъдат наградени с купи, медали и предметни награди, осигурени от спонсорите.

За начинаещите ще се проведат два Уъркшопа:
Уъркшоп „Мама, татко и аз – да караме заедно ролери“ – уроци с Калоян и Мила по ролери и ролкови кънки без ограничение във възрастта.
Уъркшоп  "Карам с Крис " - уроци с Крис Драгошинов по лонгборд, скейтборд, тротинетки, крузър скейт, дрифтскейт, падъл борд и снейкборд за деца от 5 до 15 години.

За гостите и публиката на фестивала, които не умеят да карат е предвидена съпътстваща възможност да се впуснат в танцови и спортни приключения с DIVA ZONE - танцовото училище за деца и тийнейджъри на DIVA BALLET. Те са Ви подготвили демонстрации и Уъркшоп с открити уроци по Hip Hop, Break Dance, MTV Dance. Танцувайте с тях и се забавлявайте!

Напредналите ролеристи и участници от клубове по шорттрек, хокей, фигурно пързаляне и ролкови ски ще могат да премерят сили в спийд състезание на Картинг писта Красна поляна.

НАЦИОНАЛЕН РОЛЕРСКЕЙТ ФЕСТ СОФИЯ 2019 ще завърши
с Тест драйв на спийд ролери Темпиш от всички възрасти с осигурени спийд ролери размер от 36 до 45.

ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В СЪСТЕЗАТЕЛНИТЕ ИГРИ И УЪРКШОПИТЕ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРОТЕКТОРИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! 

Предварително он-лайн записване за участие в Състезателните игри, Уъркшопите, Спийд състезанието и Тест драйва можете да направите до 22:00 ч. на 17.05.2019 г. тук:
https://forms.gle/AQv3mSyCgS9LV5Xa7
Допълнително записване ще става на място, по време на събитието в обявените за това часове.

НАЦИОНАЛЕН РОЛЕРСКЕЙТ ФЕСТ СОФИЯ 2019 е безплатен за всички участници и гости.

На Картинг писта Красна поляна се заплащат 5 лв. вход.

След приключване на фестивалната програма всички участници и гости ще имат възможност през целия ден на 19 Май да карат картове с 30 % отстъпка от редовните цени според ценовата листа на Картинг писта Красна поляна.

Ще се радваме събитието да бъде споделено от повече млади и ентусиазирани хора, които да спортуват и да се забавляват заедно с нас!

Събитието може да бъде проведено само в условия на сух терен и недъждовно време!

Повече подробности за НАЦИОНАЛЕН РОЛЕРСКЕЙТ ФЕСТ СОФИЯ 2019, пълната програма, както и условията за участие в уъркшопите можете да видите в сайта на Организатора - Сдружение "Екстрем скейт"
https://www.extremeskate.org/events/
и в блога на сайта на спонсора на събитието  - Скейтшоп Екстрем.


Организатор:
СНЦ в обществена полза „Екстрем скейт“

С подкрепата на:
Община София – Дирекция „ПИСТ“

Спонсори:
Онлайн магазин Екстрем Спорт, www.extreme-bg.com
Онлайн магазин Ролери Нет www.roleri.net
Магазини Аутдор и Скейтшоп, гр. София
Онлайн магазин  Варио Спорт, www.varriosport.bg
СНЦ в обществена полза "ЕКСТРЕМ СКЕЙТ"

текст: Организаторите

Къде се намира:

Борисова градина

Как да стигна :

Метростанция Стадион Васил Левски
Автобус 204,604,72,75,76,84,9,94,505
Трамвай 10, 12, 18

С кола:

Може да се паркира на различни места в парка, въпреки че не знам колко е редно. Има безплатни паркинги около стадион Васил Левски и пред стадиона на ЦСКА.

Пие ми се вода:

Заведения и будчици из целия парк.

Пишка ми се:

Тоалетна до детския кът при слона.

Пие ми се вода:

Чешмички на различни места в парка, често изпочупени, но понякога работят. Тази към бул. цар Освободител между Ариана и слона, се води, че е с много хубава вода и Софиянци традиционно си наливат от нея.

Купи ми го:

Като един от най-посещаваните паркове, Борисовата градина е нападната от всякакви търговци на всякакви неща и особено такива, които таргетират детската психика - от балони с хелии, през захарен памук до зорб и колички. Обикновено пикът на търговците е събота и неделя, когато е и пикът на хората - през седмицата е много спокойно и приятно.

Последна редакция: 15.05.2019 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

пон-нед

5-11 юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Грижа за новороденото бебе през лятото, Кой има магарешки уши?, Официално откриване на семеен парк "С мама и тате в гората", Околосветско пътешествие с Арт клуб Роян ...

Грижа за новороденото бебе през лятото, Кой има магарешки уши?, Официално откриване на семеен парк "С мама и тате в гората", Околосветско пътешествие с Арт клуб Рояна - ИНДИЯ, Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids, #ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО IN MEMORIAM КРИСТО

София

пон-нед

0-12г.

-

София

пон-нед 0-12г. -

5-11 юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

5-11 юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Грижа за новороденото бебе през лятото, Кой има магарешки уши?, Официално откриване на семеен парк "С мама и тате в гората", Околосветско пътешествие с Арт клуб Рояна - ИНДИЯ, Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids, #ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО IN MEMORIAM КРИСТО

реклама
реклама