Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Незабравими летни приключения в Конна база "Здравец"

Родители, подарете на своите деца едно вълнуващо изживяване сред природата - седемдневен приключенски детски лагер в конна база „Здравец”!
Разгледайте повече тук: www.zdravets.bg

Открихте ли как да зарадвате своите деца с весели предизвикателства и неповторими забавления? Запознайте се с едно вълшебно място, което осигурява спорт и много настроение сред природата - Детски лагер към Конна база „Здравец”!

Ние предлагаме една седмица, в която малчуганите ще получат уникалната възможност да общуват с най-добрите приятели на хората – конете, под формата на всекидневна езда и грижа за тях. Ежедневието на малките приключенци е динамично и разнообразно – тук за седем дни те се обучават в езда, стрелба с лък, ориентиране в природата. Събират билки и усвояват знания за тях - как да ги разпознават, как да ги съхраняват и употребяват. Дните са емоционални и изпълнени с много забавления и игри, организирани от аниматор и нашия екип. Вашите съкровища се учат да работят в екип, да си помагат при трудности, да решават проблемите задружно. Особено привлекателни за децата са вечерите около огъня, на които те собственоръчно си приготвят вкусна храна, а спомените за тях са незабравими...
За финал, в последния ден от лагерната смяна, и Вие, родителите, ще можете да се докоснете до магията на преживяното, като зрители на една прекрасна демонстрация на наученото!

Пакетната цена е 420лв., а ако се възползвате от ранните записвания е 330 лева и включва:

  •  Закуска, Обяд и Вечеря
  • Всекидневен урок по обучение в езда
  • Стрелба с лък
  • Тенис на маса, Футбол, Плуване, Хора „джаги”
  • Спортни танци
  • Система за закаляване
  • Туристическо ориентиране
  • Разнообразни игри на открито, Излети
  • Събиране на билки и запознаване с лечебните им свойства
  • Родолюбие - посещение на монумента на Ботевата чета и на манастир „Св. Николай”

С децата работят аниматори.
Конна база „Здравец” се намира съвсем близо до София, само на 40 мин. по магистрала Хемус - общ. Ботевград, с. Скравена, до манастир „Св. Николай”.
Може да разгледате нашият сайт и графика за смени bit.ly/2UpoOqr

П.П.: *Настаняването е в палатки, но при лоши метеорологични условия, децата ползват легловата база в закрити помещения.
Основен принцип за времето на престой в базата е децата да съжителстват и общуват помежду си в дух на толерантност и взаимно уважение. Изисква се в отношенията си да демонстрират честност, справедливост и взаимопомощ, да зачитат мнението и правото на другия. Неетични и асоциални прояви не се толерират и водят до отстраняване от ваканционния лагер.

Летните ни детски лагери са традиция от много години в конна база Здравец и са страхотен начин вашият малчуган да прекара седмица сред природата, далече от градския шум! 7 дни, изпълнени с много игри, веселия, разходки в гората, полезни уроци, приятни емоции и още много забавления!

0898 525207
www.zdravets.bg
info@zdravets.bg

текст: Организаторите

Къде се намира:

с. Скравена, до Ботевград

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

0898 525207
www.zdravets.bg
info@zdravets.bg

Къде се намира:

Конна база „Здравец” се намира съвсем близо до София, само на 40 мин. по магистрала Хемус- с. Скравена, общ. Ботевград, до манастира „Св. Николай”.

Контакти:

0898 525207
info@zdravetsbg.com

www.zdravetsbg.com

фейсбук страница

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

0898 525207
www.zdravets.bg
info@zdravets.bg

Последна редакция: 21.05.2019 г.

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -
реклама
реклама