Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Проявява ли детето ви интерес към роботите? Към конструирането? Към науки като математика, физика, програмиране? Искате ли да го запишете на курс, който не само го учи на всички тези неща, но и му помага да създаде нови приятелства и да опознае света около себе си? Ако да, училището по роботика Robopartans има нещо за Вас.

Ако детето ви е на възраст между 8 и 13 години (2-7 клас) и забелязвате, че проявява интерес към програмирането, математиката и физиката, направете лятото му по- интересно като го запишете на летен курс по роботика, организиран от Robopartans. На този курс, то не само ще се научи как да сглобява и програмира роботи. С него то ще преоткрие цял нов свят, в който да се развива, да учи и в същото време да се забавлява истински. Ето още няколко причини, които ще ви убедят да запишете детето си на курс по роботика в Robopartans.

Защо точно роботика?

В днешния дигитален свят, в който правим почти всичко с помощта на устройства, познанията в областта на техническите науки са не просто плюс. Ако детето се интересува от математика, конструиране или програмиране, то курсът по роботика е чудесен начин да започне да се обучава в тези области. В него то не само ще научи как се създават и програмират роботи. То ще придобие важни и ценни познания по математика, физика и програмиране, които ще му вършат добра работа както в училище, така и в живота. А най-забавното е, че всичко се случва под формата на игра.

Какво представлява курсът по роботика в Robopartans?

Курсът представлява интензивна версия на стандартния курс по роботика, който се провежва по време на учебната година. В летния ни курс, занятията се провеждат през
седмицата като часа протича по следния начин:
- Конструиране – в тази част децата се учат как да създадат сами своя робот като го конструират от нулата. Това се случва с помощта на комплекти LEGO, които превръщат това в истинска игра.
- Програмиране – в тази част учениците придобиват знания и умения за това как да програмират своя робот и да го накарат да върши избраните от тях команди.
Всичко това се случва в забавна атмосфера и с целта децата да учат докато се забавляват! Освен това, летния курс предлага и още едно забавление: целодневно
обучение с разходка на Витоша. Така детето ще се учи как да създава и програмира роботи до обяд, а след това с останалите курсисти ще опознава природата на Витоша.

Къде се провежда?

Като най-старото училище по роботика в България, ние от Robopartans държим не само на качественото обучение, но и на удобството. Ето защо в София може да се открият две локации на ключови места: Младост и Лозенец.
Единственото, което трябва да направите, е да изберете по-удобната за Вас:
Разберете повече за локация Младост.
Разберете повече за локация Лозенец.

Защо точно Robopartans?

Robopartans e най-старото училище по роботика в България. В нашия екип работят професионалисти, педагози и IT специалисти, които преподават по увлекателен и забавен начин. Нашата мисия е да превърнем изучаването на роботика, технически и информационни науки забавно занимание, както и да подобрим обучението в тези области. При нас децата придобиват практически познания не само за роботиката, но и за всички останали науки, свързани с нея.
Нашият курс има силата да събуди в децата желание да създават и те често се насочват към по-сериозно изучаване на някоя от техническите дисциплини: математика,
физика, информатика, програмиране, конструиране.

Покажете на детето си, че изучаването на технически науки може да бъде забавно. Запишете го на летен курс по роботика в Robopartans.

текст: Организаторите

Къде

Robopartans

Къде се намира:

Robopartans

Robopartans1 - Младост: ул. „Андрей Сахаров“ 25, бл. 75а (до KFC-Младост 1)

Метростанция Младост-1, Автобус 113,314,306, 111; Тролей5
Свободна за паркиране зона

email: school (at) robopartans (dot) com
email: party (at) robopartans [dot] com.
Телефони: +359 889 01 40 83

Robopartans2 - Лозенец: ул.Розова Долина 14

Метростанция Европейски Съюз, Автобус 94, 102
Зелена зона за паркиране

email: sofia_lozenetz (at) robopartans (dot) com
Телефони: +359 877 615343

Контакти:

+359 887 762 687 (+359 887 ROBOTS)

https://robopartans.com/
https://robopartans.com/contacts/

Последна редакция: 22.05.2019 г.

 

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по ...

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, основ ...

7+ г

-

- 7+ г -

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, ос ...

реклама
реклама