Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Парк Заимов

1700 ч всички безплатно
Сподели:

За София откритите летни карнавални лаборатории, които ЖАР ТЕАТЪР провежда в различните столични паркове, отдавна вече са се превърнали в традиционна част от програмата за летен културен отдих на Столична община. Софиянци ги обичат и с нетърпение ги очакват.

Тази година карнавалните лаборатории на ЖАР ТЕАТЪР под надслов „КАРНАВАЛ-ЕКСПРЕС‘2019“ ще стартират на 26 май, неделя, като първата от тях ще е в парка „Заимов“ (до Дървеното) от 17:00 до 18:30 часа. Елате и с помощта на нашите инструктори опитайте ходене на кокили, жонглиране, пой, тояга, дяволо, flower stick, хула-хоп и др. атрактивни дисциплини. Участието е безплатно :-) !

Ето програмата на отворените карнавалните лаборатории за 2019г.:

26 май, 17:00 – 18:30 - Парк „Заимов“
09 юни, 17:00 – 18:30 – Парк „100 години София“, Младост 2
30 юни, 17:00 – 18:30 – Парк „Заимов“
14 юли, 17:00 – 18:30 – Паркът при ОКИ ДК „Искър“, ж.к. Дружба (до езерото)
28 юли, 17:00 – 18:30 – Парк „Заимов“

Паралелно с карнавалните лаборатории ще бъде представена изложба с фотографии от „АЙЛЯК ПАРАД“, който ЖАР ТЕАТЪР и неговите партньори от Англия, Италия и града-домакин осъществиха в началото на м. май в Пловдив като един от акцентите в програмата на Пловдив - Европейска столица на културата‘2019.

Проектът „КАРНАВАЛ-ЕКСПРЕС‘2019“ се осъществява с финансовата подкрепа на Програма „Култура“ към Столична община и е част от събитията, посветени на 140-тата годишнина на града като столица на България.

С участието на доброволци от Европейския корпус за солидарност.

ЖАР ТЕАТЪР има специфично присъствие в театралния живот на страната ни. Независимата формация е една от водещите у нас в сферата на пантомимата и театъра на открито. Вече четвърт век тя активно фокусира вниманието си върху изразните средства невербалния и визуален театър, карнавала и театъра, случващ се извън конвенционалните театрални сгради, както и (в последните 10 години) на сюжетния огнен театър – иновативна театрална форма разчитаща на синтеза между древното изкуство на Мима, играта и танца с огън, маски, кукли и карнавални изпълнителски техники на която ЖАР ТЕАТЪР е пионер. Изкуството на жарките артисти е атрактивно, безсловесно (без езикова бариера) и е много подходящо за представяне на открити пространства, пред многобройна аудитория и пред чужденци. Формацията е показвала свои спектакли на множество международни фестивали и форуми у нас и в чужбина (САЩ, Франция, Австрия, Германия, Корея, Индия, Турция, Гърция, Сърбия, Румъния).

За въпроси и допълнителна информация, моля свържете се с нас на:
firefoundation@gmail.com
или на телефони:
0887 401 361 (Пламен Радев, комуникация и координация)

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Янко Сакъзов 15

Как да стингнем:

Автобус 11, 213, 75, 404, трамвай 20,22,23

С кола:

Зелена зона

Пие ми се вода:

От ресторантчетата и магазините по Я. Сакъзов

Пишка ми се:

Има химически тоалетни, както и тоалетни по заведенията.

Купи ми го:

Разбира се, че се продават разнообразни "безценни неща" - от захарен памук до пистолети за сапунени балони.

София играе:

Един от любимите паркове на столичани - заради многото детски игрушки за различни възрасти, заради фестивалите, които непрекъснато се организират там, заради заведенията, в които родителите могат да си поговорят, докато децата дивеят на воля из парка.

 

 

Последна редакция: 12.06.2019 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

пон-нед

29-04 май/юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Честит празник мили родители и деца! Пожелаваме Ви да си подарите едно чудесно изживяване за цялото семейство, за всички малки, големи, пораснали и непораснали деца. ...

Честит празник мили родители и деца! Пожелаваме Ви да си подарите едно чудесно изживяване за цялото семейство, за всички малки, големи, пораснали и непораснали деца.

София

пон-нед

0-12г.

-

София

пон-нед 0-12г. -

29-04 май/юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

29-04 май/юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Честит празник мили родители и деца! Пожелаваме Ви да си подарите едно чудесно изживяване за цялото семейство, за всички малки, големи, пораснали и непораснали деца.

реклама
реклама